Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı (Çevre Yolu) üzerindeki şerit çalışmaları başarıyla tamamlandı.

Düziçi'nde Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı'nda Şerit Çalışmaları Tamamlandı (2)Başkan İba, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, yol kullanıcılarının daha konforlu bir sürüş deneyimi yaşayacağını ve trafik akışının daha düzenli ve güvenli hale geleceğini belirtti.

Düziçi'nde Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı'nda Şerit Çalışmaları Tamamlandı (4)Yapılan yeni düzenlemeler sayesinde, trafik yoğunluğunun azaltılması ve yol güvenliğinin artırılması hedefleniyor.

Düziçi'nde Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı'nda Şerit Çalışmaları Tamamlandı (3) Başkan İba, "Söz verdiğimiz gibi; Durmak yok, yola devam. Memleketimize hayırlı olsun" ifadeleriyle, projeyi tamamlamanın ve bölgeye katkı sağlamanın gururunu yaşadıklarını vurguladı.

Düziçi'nde Okul Servisi Kazası: 8 Öğrenci Yaralandı Düziçi'nde Okul Servisi Kazası: 8 Öğrenci Yaralandı

Düziçi'nde Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı'nda Şerit Çalışmaları Tamamlandı (5)Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı'ndaki bu iyileştirmeler, bölgedeki trafik akışını daha düzenli hale getirecek ve sürücüler için daha güvenli bir yolculuk imkânı sunacak.

Düziçi'nde Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı'nda Şerit Çalışmaları Tamamlandı (1)Düziçi halkı, yeni düzenlemelerle birlikte daha rahat ve güvenli bir seyahat deneyimi yaşamayı bekliyor.

Editör: Ersin ŞİMŞEK