Osmaniye'nin Düziçi İlçesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümünü büyük bir coşku ve gururla kutladı. Düziçi Belediye Başkanı Mustafa İba ve İlçe Kaymakamı Turgay İlhan'ın önderliğinde düzenlenen törenler, Atatürk'ün manevi huzurunda çelenk sunma ile başladı.

Hatay'da polis ekipleri öğrencilere trafik eğitimi verdi Hatay'da polis ekipleri öğrencilere trafik eğitimi verdi

Düziçi'nde 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı (5)

"Atatürk'ün Huzurunda Saygıyla Eğiliyoruz"

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Başkomutanlığında kazanılan ve Türk tarihine altın harflerle yazılan bu büyük zaferin yıl dönümü için, sabah saatlerinde Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen çelenk sunma törenine, ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı. Belediye Başkanı Mustafa İba, törende yaptığı açıklamada, "Kıymetli hemşehrilerim, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının öncülüğünde kazanılan bu büyük zaferin 102. yıl dönümünü kutlamaktan büyük onur duyuyoruz. Onların aziz hatıralarını saygıyla anıyoruz," dedi.

Düziçi'nde 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı (4)Kaymakam İlhan ve Başkan İba'dan Kutlama Mesajı

Törenin ardından Düziçi Kaymakamı Turgay İlhan ile birlikte kutlamaları kabul eden Başkan İba, ilçenin dört bir yanından gelen vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan İba, "30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutluyor, bu büyük zaferin mimarı olan Atatürk ve silah arkadaşlarını şükran ve minnetle yad ediyoruz," ifadelerini kullanarak, milli mücadelenin önemine dikkat çekti.

Düziçi'nde 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı (3)

Düziçi Halkı Zaferin Coşkusunu Paylaştı

Kutlamalar, ilçe genelinde çeşitli etkinliklerle devam ederken, Düziçi halkı, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın coşkusunu hep birlikte yaşadı. Başkan İba, tüm vatandaşlara birlik ve beraberlik mesajları vererek, gelecek nesillerin de bu büyük zaferi unutmadan, Cumhuriyet değerlerine sahip çıkmalarını temenni etti.

Düziçi'nde 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı (2)

Düziçi'nde gerçekleştirilen bu anlamlı törenler, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Törenler sırasında büyük bir katılım ve coşku gözlemlenirken, ilçede bayram havası yaşandı.

Editör: Ersin ŞİMŞEK