Kooperatif, katkı maddesi ve koruyucu içermeyen, tamamen doğal yöntemlerle üretilen salçalarını müşterilerine sunuyor. Salçalar, sadece biber, domates ve tuz kullanılarak, güneşte kurutma yöntemiyle hazırlanıyor.

Düziçi Kadın Kooperatifi’nden Doğal Ev Yapımı Salçalar Satışta (4)Bu doğal ürünler, köy hayatını ve geleneksel tatları yaşatmak amacıyla oluşturulan "Çocuk Köyü" altında yer alan kıl çadırları kahvaltı salonunda uygun fiyatlarla satışa sunuldu.

Yarbaşı Belediyesi’nden Öğrencilere Okul Kıyafeti Desteği Yarbaşı Belediyesi’nden Öğrencilere Okul Kıyafeti Desteği

Düziçi Kadın Kooperatifi’nden Doğal Ev Yapımı Salçalar Satışta (2)Hem sağlıklı hem de lezzetli ürünler arayanlar için bu salçalar, bölgenin yerel lezzetlerini evlere taşıma fırsatı sunuyor.

Düziçi Kadın Kooperatifi’nden Doğal Ev Yapımı Salçalar Satışta (1)Düziçi Kadın Kooperatifi, bu girişimle hem kadınların üretim sürecine katılmasını destekliyor hem de yerel tarım ürünlerinin değer kazanmasını sağlıyor.

Doğal salçalar hakkında daha fazla bilgi almak ve sipariş vermek isteyenler, 0506 129 55 81 numaralı WhatsApp hattı üzerinden kooperatifle iletişime geçebilirler.

Editör: Enes şimşek