Narin'in amcası ve aynı zamanda Tavşantepe Mahallesi Muhtarı olan Salim Güran, soruşturma kapsamında gözaltına alındı.

Olay, 21 Ağustos günü, Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde meydana geldi. Kur'an kursundan dönerken kaybolan küçük Narin, ailesi ve köylüler tarafından yapılan aramalara rağmen bulunamadı. Ailenin kendi çabalarıyla sonuç alınamaması üzerine, Narin'in babası Arif Güran, aynı gün akşam saatlerinde jandarma karakoluna giderek kayıp ihbarında bulundu. İhbarın ardından bölgeye sevk edilen AFAD ve jandarma ekipleri tarafından kapsamlı arama-kurtarma çalışmaları başlatıldı. Aramalara, İl Emniyet Müdürlüğü'ne ait helikopterler de havadan destek verdi.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında, tüm aile fertleri detaylı şekilde sorgulanırken, Narin'in kaybolmasıyla ilgili yeni ipuçlarına ulaşılmaya çalışılıyor. Bu kapsamda, Narin'in amcası Salim Güran, yapılan sorgulamalar sonrasında gözaltına alındı.

Hatay’da Feci Kaza: Yaya Geçidinde Tırın Çarptığı 5 Yaşındaki Melek Hayatını Kaybetti Hatay’da Feci Kaza: Yaya Geçidinde Tırın Çarptığı 5 Yaşındaki Melek Hayatını Kaybetti

Henüz küçük kızın akıbetine dair net bir bilgiye ulaşılamazken, arama çalışmaları ve soruşturma titizlikle devam ediyor. Bağlar halkı ise küçük Narin'den gelecek iyi bir haber için umutla bekliyor.

Editör: Resul Özdil