Tahliyesi sonrası eşi Engin Polat tarafından sosyal medya paylaşımları konusunda uyarılan Polat, sosyal medya detoksunda başarılı olamadı ve Dubai gezisinden yeni videolarla gündeme oturdu.

Dubai Vlogu YouTube’da Gündem Yarattı

Dilan Polat, YouTube kanalında yayınladığı ‘Dubai Şubemizin Açılış Vlogu’ adlı videoyla tekrar dikkatleri üzerine çekti. Yaklaşık iki saat süren videonun teaser kısmında, Dubai'de eşi Engin Polat ve arkadaşlarıyla taksiden indikten sonra “Yine paramızla rezil olduk” ifadesi, izleyicilerden farklı tepkiler aldı. Bu sözler, sosyal medyada tartışmalara neden olurken, Polat’ın lüks yaşam tarzı bir kez daha eleştiri oklarının hedefi haline geldi.

Hadise, Bursa'da izleyenleri büyüledi Hadise, Bursa'da izleyenleri büyüledi

Dilan Polat Bildiğiniz Gibiyine Gündemde Dubai’de Dolar Pozu Olay Oldu (2)Lüks Hayatından Vazgeçmiyor

Polat, vlog boyunca lüks araçlarla pozlar verdi ve bu arabaların birini kullanırken görüntülendi. Sık sık gösterişli hayatını sosyal medyada sergileyen Polat, Dubai seyahatiyle de bu alışkanlığını devam ettirerek takipçilerinin ilgisini çekmeyi başardı.

İkonik Dolar Pozu Tekrar Gündemde

Dilan Polat, daha önce cezaevine girmeden önce saçına taktığı dolarlarla poz verdiği ikonik görüntüsünü Dubai’de yeniden tekrarladı. Bu poz, sosyal medya kullanıcıları arasında hızla yayıldı ve Polat’ın tekrar gündemin merkezine oturmasını sağladı. Eleştirilere rağmen, Polat bu tarz paylaşımlarıyla kendine geniş bir kitle oluşturmayı sürdürüyor.

Dilan Polat Bildiğiniz Gibiyine Gündemde Dubai’de Dolar Pozu Olay Oldu (1)Sosyal Medyada Gündem Olmaya Devam Ediyor

Dilan Polat’ın yaptığı bu paylaşımlar, özellikle lüks hayatını sergilemesi nedeniyle büyük yankı uyandırırken, takipçileri arasında hem hayranlık hem de tepki topladı. Polat’ın sosyal medyadaki aktifliği ve çarpıcı paylaşımları, gündemde kalmasını sağlıyor.

Bizi Takip Ederek Destek Olun!

Dilan Polat ve daha fazlası için bizi takip etmeye devam edin. Sosyal medyanın gündeminden en güncel haberleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz!

Editör: Resul Özdil