Başkan Ali Y. Koç ve Fenerbahçe Spor Kulübü yönetim kurulu üyeleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ziyaret etti. Ziyarete, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile bazı milletvekilleri de katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Fenerbahçe’ye Övgü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşme sırasında Fenerbahçe'nin Türk sporundaki tarihi başarısına vurgu yaptı. Erdoğan, "Fenerbahçe 117 yıllık geçmişiyle, milyonlarca taraftarı ve tarihe geçen başarılarıyla Türk sporunun iftihar vesilesidir," dedi. Erdoğan, sporun birleştirici gücüne dikkat çekerek, “Spor kulüplerimiz yurt dışındaki başarılarıyla milletçe hepimizin gururu oluyor," ifadelerini kullandı.

Fenerbahce Kulliye

Türk Futbolunun Güçlendirilmesi Vurgusu

Erdoğan, Türk futbolunun uluslararası alandaki rekabet gücünü artırmak gerektiğini belirterek, “2024 Avrupa Futbol Şampiyonası bize umut verdi ancak işimizin kolay olmadığını da gösterdi. Futbol kalitemizi daha da artırarak başarılar elde etmeliyiz," dedi. Ayrıca, spor kulüplerinden fair play ve rekabet seviyesinin yükseltilmesi konusunda hassasiyet beklediklerini de ekledi.

Ak Parti Düziçi İlçe Başkanlığı İçin 4 İsim Ankara'ya Çağrıldı Ak Parti Düziçi İlçe Başkanlığı İçin 4 İsim Ankara'ya Çağrıldı

Fenerbahce Acun

Başkan Ali Koç’tan Teşekkür

Başkan Ali Y. Koç ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’a kendilerine vakit ayırdığı için teşekkür etti ve Fenerbahçe’nin başarılarını anlattı. Koç, “Üst üste üç olimpiyata en fazla sporcu gönderen kulüp olduk. Kadın Basketbol Takımımız Avrupa Şampiyonu oldu ve Süper Kupa’yı kazandı. Ayrıca birçok branşta da önemli başarılara imza attık," dedi.

Ziyaretin sonunda Ali Koç, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Fenerbahçe’nin tarihi başarılarını anlatan özel bir tablo, Lefter Küçükandonyadis adına basılan hatıra parası ve imzalı Fenerbahçe forması hediye etti.

Editör: Enes şimşek