"İkinci memleketim" olarak nitelendirdiği Osmaniye’de halkla buluşacak olan Özel, hem parti teşkilatlarını hem de yerel yönetimleri ziyaret edecek.  Özel’in yoğun programı, şehirde büyük ilgi toplarken CHP tabanında ve Osmaniye halkı arasında heyecanla karşılanacak.

11:30 - Osmaniye İl Başkanlığı Ziyareti
Programın ilk durağı, saat 11:30’da CHP Osmaniye İl Başkanlığı olacak. Özgür Özel, burada partililerle bir araya gelerek Osmaniye'nin güncel siyasi durumu ve partinin yerel stratejileri hakkında fikir alışverişinde bulunacak.

12:30 - Hemite Köyü Yaşar Kemal Kültür Evi Ziyareti
Özgür Özel’in Osmaniye ziyareti kapsamında ikinci durağı, edebiyatımızın dev ismi Yaşar Kemal’in doğduğu Hemite Köyü’ndeki Yaşar Kemal Kültür Evi olacak. 

Saat 12:30’da gerçekleşen ziyarette, Yaşar Kemal'in Osmaniye ve Türkiye'nin kültürel mirası için taşıdığı önem vurgulaması bekleniyor.

Osmaniye Belediyesi'nden Temizlik Seferberliği Osmaniye Belediyesi'nden Temizlik Seferberliği

14:00 - Kadirli İlçe Başkanlığı Ziyareti
Kadirli’deki CHP İlçe Başkanlığı'nda saat 14:00’de gerçekleştirilecek toplantıda ise partinin yerel örgütlenmesi ve yaklaşan seçimler öncesi stratejiler ele alınacak.

15:00 - Kadirli Belediyesi Toplu Açılış Töreni
Özgür Özel’in Osmaniye programının son durağı, Kadirli Belediyesi tarafından düzenlenen toplu açılış törenine katılacak.  Saat 15:00’te başlayan törende, çeşitli belediye projelerinin açılışı gerçekleştirilecek.

Muhabir: Resul Özdil