Spor

Çaykur Rizespor, Antalyaspor Maçı Muhtemel 11'ler

Çaykur Rizespor, 5 Ekim'de Antalyaspor'u konuk ediyor. Maç, beIN SPORTS 1'den saat 19:00'da canlı yayınlanacak.

Abone Ol

Çaykur Rizespor, Antalyaspor'u Ağırlıyor: 8. Haftanın Açılış Maçı

Trendyol Süper Lig'de heyecan dorukta!

Ligin 8. haftası, Çaykur Rizespor ile Antalyaspor arasında yapılacak karşılaşma ile başlayacak. Çaykur Didi Stadyumu'nda 5 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilecek bu mücadele, futbolseverler için önemli bir karşılaşma olacak. Hakem Burak Pakkan'ın yöneteceği maçta, takımlar galibiyet için mücadele edecek.

Çaykur Rizespor'un Durumu

Çaykur Rizespor, bu sezon yaşadığı kötü gidişatla dikkat çekiyor. İlk iki haftada topladığı 4 puanla iyi bir başlangıç yapmasına rağmen, son 5 maçında yaşadığı 5 mağlubiyetle ligin 16. sırasında yer alıyor. Geçtiğimiz hafta Corendon Alanyaspor'a 1-0 mağlup olan yeşil-mavililer, gol yollarında da sorunlar yaşıyor. Ligde oynadığı 7 maçta yalnızca 3 gol atan Çaykur Rizespor, kalesinde ise 15 gol gördü. Ancak, Antalyaspor'u konuk ettiği son dört Süper Lig maçında puan kaybetmemesiyle dikkat çekiyor.

Antalyaspor'un Hedefi Galibiyet

Antalyaspor, ligin 8. haftasında Çaykur Rizespor karşısında galibiyet arayacak. Fenerbahçe'ye 2-0 mağlup olan Akdeniz ekibi, ligdeki performansıyla 13. sırada yer alıyor. Bu sezon 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak toplam 8 puan topladı. Antalyaspor, deplasmanda oynadığı son üç Süper Lig maçında da galibiyet elde edemedi.

Öne Çıkan İstatistikler

  • Çaykur Rizespor, Antalyaspor'u konuk ettiği son dört Süper Lig maçında puan kaybetmedi.
  • Antalyaspor, Çaykur Rizespor ile oynadığı son üç Süper Lig maçında galibiyet alamadı.
  • Antalyaspor, son iki maçında gol atamazken, Eylül 2022'den bu yana üst üste üç karşılaşmayı gol sevinci yaşamadan geçiyor.
  • Çaykur Rizespor'un bu sezon daha uzun iki mağlubiyet serisi bulunuyor: 2021/2022 sezonunda 7 maç ve 2014/2015 sezonunda 6 maç boyunca galibiyet hasreti çekmişti.

Muhtemel 11'ler

Antalyaspor: Kenan | Güray, Thalisson, Veysel, Mert, Petrusenko, Kaluzinski, Larsson, Djenepo, Townsend, Samudio

Çaykur Rizespor: Grbic | Halil İbrahim, Aliqulov, Mocsi, Taha, Hadziahmetovic, Papanikolau, Varesanovic, Zeqiri, Olawoyin, Ali Sowe

Futbolseverlerin büyük bir heyecanla beklediği bu karşılaşma, 5 Ekim Cumartesi günü beIN SPORTS 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.