Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana Şakirpaşa Havalimanı'nın kapatılmaması için geniş katılımlı bir yürüyüş düzenledi. Yürüyüşe çok sayıda vatandaş, taksiciler ve protokol üyeleri katıldı. Karalar, Adana Havalimanı'nın çevre illerle birlikte yaklaşık 10 milyon insana hizmet verdiğini belirterek, "Devlet büyüklerimiz 'Adanalı ne isterse o olacak' dedi. Ben de inanıyorum ki bu havalimanı kapanmayacak" dedi.

Whatsapp Image 2024 08 05 At 12.14.18 (1)

Mersin'de çeşitli suçlardan aranan 164 şüpheliden 30'u tutuklandı Mersin'de çeşitli suçlardan aranan 164 şüpheliden 30'u tutuklandı

Başkan Karalar ve beraberindeki protokol üyeleri, vatandaşlarla birlikte Adana Havalimanı önünde basın açıklaması yaptı. Karalar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın "Adanalılar ne isterse biz onu yaparız" sözünü hatırlatarak, Adanalıların Cumhurbaşkanı’nın sözüne güvendiklerini ve havalimanının kapatılmayacağına inandıklarını ifade etti. Basın açıklamasının ardından protokol üyeleri ve vatandaşlar ile birlikte yürüyüş gerçekleştirildi.

Whatsapp Image 2024 08 05 At 12.14.18 (2)

Karalar, basın açıklamasında, "Cumhurbaşkanımız ve Ulaştırma Bakanımız, 'Adana ne isterse o olacak' dediler. Bekliyoruz ki Cumhurbaşkanımızın söylediği gibi havalimanımız kapanmayacak. Trabzon ve Rize’nin toplam nüfusu 1.2 milyon. Adana’da ise 3 milyon insan yaşıyor. Mersin de benzer şekilde. Havalimanı Hatay’a, Kahramanmaraş’a, Osmaniye’ye hizmet ediyor. Topladığınızda yaklaşık 10 milyona yakın bir topluluğa hizmet eden bir havalimanı burası. Devlet büyüklerimiz 'Adanalı ne isterse o olacak' dedi. Ben de inanıyorum ki bu havalimanı kapanmayacak" dedi.

Whatsapp Image 2024 08 05 At 12.14.18

Muhabir: Anıl Sarı