Bordo-mavili takımın anlaşmaya vardığı bu iki yıldız oyuncu, İstanbul’da gerçekleştirilen sağlık kontrollerinin ardından Trabzon’a geldi.

Atalanta - Arsenal Maçı Şifresiz Yayınlanacak mı? Hangi Kanalda? Atalanta - Arsenal Maçı Şifresiz Yayınlanacak mı? Hangi Kanalda?

Lundstram ve Barisic Trabzon’da Coşkuyla Karşılandı

Trabzonspor’un yeni transferleri, akşam saatlerinde Trabzon Havalimanı’nda bordo-mavili taraftarlar tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Taraftarların sevgi gösterileri eşliğinde havalimanından çıkan Lundstram ve Barisic, basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu.

Trabzonsporun Yeni Transferleri Joh 264266 Son Gelisme

Borna Barisic: "Böylesine Sıcak Bir Karşılama Beklemiyorduk"

Trabzonspor’un yeni sol beki Borna Barisic, "İnanılmaz mutluyum. Böylesine sıcak bir karşılama beklemiyorduk. Burada olduğumuz için çok heyecanlıyız. Transfer süreci çok kolay oldu ve hızlıca tamamlandı. Trabzonspor’dan telefon geldiğinde burada forma giymek istediğimi söyledim. Süreç olumlu ilerledi ve şu an buradayım. Forma numaram henüz belli değil" dedi.

John Lundstram: "Başlamak İçin Sabırsızlanıyorum"

Orta saha oyuncusu John Lundstram ise, "İnanılmaz derece mutluyum, böylesine sıcak bir karşılama beni son derece mutlu etti. Başlamak için sabırsızlanıyorum. Transfer çok kolay geçti. Borna sayesinde ilk telefon geldi, hocanın ve kulübün beni beğendiğini söyledi. Rıdvan Yılmaz ile de konuştum, şehir ve taraftarlar hakkında önceden bilgi sahibiydim" diye konuştu.

Yeni transferler, taraftarların coşkulu tezahüratları eşliğinde kendilerini bekleyen araca binerek konaklayacakları otele hareket etti.

Editör: Ersin ŞİMŞEK