Kadir Özcan Tesisleri'nde gerçekleştirilen törende, Trabzonspor yöneticileri ve yerel belediye yetkilileri amatör kulüplere sağlanan desteği bizzat teslim etti.

Malzeme Yardımı Amatör Kulüplerin Yanında

Van Bronckhorst'tan Joao Mario'ya Övgü: "Tam İhtiyacımız Olan Oyuncu" Van Bronckhorst'tan Joao Mario'ya Övgü: "Tam İhtiyacımız Olan Oyuncu"

Törende Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas, genel sekreter Kemal Ertürk, genel sayman Sami Karaman, yönetim kurulu üyeleri Derviş Köz, Coşkun Öztürk ve Ceyhun Eskici, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Faruk Kanca, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya ve ASKF Trabzon Şube Başkanı Zeki Kurt yer aldı. Ayrıca amatör kulüp temsilcileri de bu anlamlı destek için törene katılım gösterdi.

Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas, törende yaptığı konuşmada, amatör kulüplere destek vermenin önemine vurgu yaptı. Kafkas, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan’ın her zaman amatör sporun yanında olduklarını belirttiğini hatırlatarak, “Başkanımız Sayın Ertuğrul Doğan’ın bir sözü var: 'ASKF ile bir araya geldiğimizde amatörlerimiz için ne gerekiyorsa hızlı ve ivedi bir şekilde yapalım.' Bu anlayış doğrultusunda amatör kulüplerimize elimizden gelen desteği sağlamaya çalışıyoruz. Ancak bu yardımların daha da artması gerektiğinin farkındayız çünkü amatör kulüplerin sorunları çok fazla" dedi.

"ASKF İle Dayanışma İçindeyiz"

Kafkas, Trabzonspor yönetimindeki isimlerin büyük bir kısmının daha önce amatör kulüplerde görev yapmış kişiler olduğunu belirterek, amatör sporun zorluklarını yakından bildiklerini ifade etti. “ASKF yönetimiyle birlikte, onların taleplerini yerine getirmek ve amatör kulüplerin sorunlarına çözüm bulmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bugün ilk etabını gerçekleştirdiğimiz bu malzeme yardımı kulüplerimize bir nebze nefes aldıracaktır. Tüm amatör spor kulüplerimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Amatör Kulüpler İçin Bir Nefes

Törende Trabzonspor tarafından hazırlanan spor malzemeleri amatör kulüp temsilcilerine teslim edildi. Bu destek, amatör kulüplerin ihtiyaçlarını bir nebze de olsa karşılayarak, gelecekte daha fazla destek sağlanacağının sinyallerini verdi. ASKF Trabzon Şube Başkanı Zeki Kurt da Trabzonspor Kulübü’nün bu anlamlı yardımı için teşekkür ederek, amatör sporun gelişimi için iş birliğinin önemine dikkat çekti.

Trabzonspor’un amatör spora verdiği destek, kulübün sadece profesyonel arenada değil, aynı zamanda yerel sporun gelişimine de katkı sağlama misyonunu vurguluyor.

Kaynak: Foto: AA