68 Dil Bilen Öğretmen Osmaniye’de 68 Dil Bilen Öğretmen Osmaniye’de

Başhekim Uzm. Dr. Mürsel Koçer, Sağlık Müdürüne detaylı bilgi verirken, hastanede tedavi gören hastalar da ziyaret edildi. Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Ender Erikan, Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa Yıldız ve Hastane Yönetimi de ziyarette hazır bulundu.

Osmaniye Devlet Hastanesi, Çamlık Evler Mevki Ek Hizmet Binasında açılan Fizik Tedavi Servisi ile hasta bakımına yeni bir boyut kazandırdı.

İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Kara, bu önemli gelişmeyi yerinde incelemek üzere hastaneyi ziyaret etti. Başhekim Uzm. Dr. Mürsel Koçer, Sağlık Müdürüne servisin detayları ve sağlık personelinin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ziyaret sırasında hastanede tedavi gören hastalar da Sağlık Müdürü tarafından ziyaret edildi.

Hastaların memnuniyeti ve servis hakkındaki düşünceleri dinlendi. Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Kara, hastane personeli ile bir araya gelerek başarılar diledi ve yeni hizmetin hayırlı olmasını temenni etti.

Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Ender Erikan, Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa Yıldız ve Hastane Yönetimi de Sağlık Müdürüne eşlik ederek ziyarette bulundu. Yeni ek hizmetin Osmaniye halkına sağlık alanında daha geniş imkanlar sunması bekleniyor.