Hatay'da sanayi sitesinde çıkan yangından 7 mobilya işletmesi etkilendi Hatay'da sanayi sitesinde çıkan yangından 7 mobilya işletmesi etkilendi

Düziçi Sosyal Hizmet Merkezi’nden 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü Ziyareti

Düziçi Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü kapsamında ODES okul destek programına katılan öğrencilerle birlikte yaşlı vatandaşlara yönelik anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Düzenlenen etkinlik, hem yaşlıların gönüllerine dokunmayı hem de gençlerin yaşlılara karşı farkındalık kazanmasını amaçladı.

Duzici Yaslilar

Müdür Hürata'dan Anlamlı Ziyaret

Düziçi Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Fatih Hürata'nın öncülüğünde gerçekleştirilen ziyaretler, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nün önemine dikkat çekmek ve yaşlı vatandaşların yalnız olmadıklarını hissettirmek amacıyla organize edildi. ODES okul destek programında yer alan öğrenciler, yaşlılarla sohbet ederek onlara moral verdi.

Duzici Yaslilar Gunu

Ziyaret kapsamında yaşlı vatandaşlarla birebir görüşmeler yapılarak, onların ihtiyaçları ve beklentileri dinlendi. Müdür Fatih Hürata, “Yaşlılarımız, geçmişin tecrübelerini günümüze taşıyan en önemli değerlerimizdir. Onların hatırlanması ve değer görmesi bizler için çok önemli,” diyerek yaşlıların toplumdaki yerine vurgu yaptı.

Editör: Ersin ŞİMŞEK