Darp İddiaları Belediye Başkanını Cezaevine Gönderdi

Manisa'nın Kula ilçesinde Belediye Başkanı Hikmet Dönmez, makam odasında iki kişinin darp edilmesine ilişkin soruşturma kapsamında tutuklandı. İlçe Emniyet Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan Dönmez, sağlık kontrolünün ardından sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kahramanmaraş'ta ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü Kahramanmaraş'ta ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü

0X0 Chpli Baskan Makaminda Adam Dovdurdu Dayaktan Gozaltina Alindi 1719732850033

Adliyeye Yoğun Katılım

Tutuklama sürecinde CHP Manisa Milletvekilleri Bekir Başevirgen ve Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu'nun yanı sıra birçok partili ve belediye personeli de adliyede hazır bulundu.

Darp Donmez

Olayın Geçmişi

Geçtiğimiz günlerde hastaneye kaldırılan ve belediyeden ihale alan bir firmanın yetkilileri oldukları öğrenilen M.U. ve H.D, mesai saatinin ardından davet üzerine Kula Belediyesine gittiklerini ve burada Başkan Dönmez'in makam odasında darp edildiklerini iddia ederek polise başvurmuşlardı. Olayın ardından polis ekipleri, belediye personelleri M.O.A. ve R.G.'yi gözaltına almış ve adliyeye sevk edilen iki şüpheli tutuklanmıştı.

Sda

Soruşturma Genişliyor

Hastanede tedavi altına alınan iki kişinin iddialarıyla ilgili olarak yürütülen soruşturma kapsamında, Belediye Başkanı Hikmet Dönmez de gözaltına alınmış ve akabinde tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir. Soruşturma devam ederken, olayın detayları ve soruşturmanın seyri kamuoyu tarafından yakından takip edilmektedir.

Darp Kula

Editör: Ersin ŞİMŞEK