Yer Fıstığının Dünya Serüveni: Güney Amerika’dan Osmaniye’ye Uzanan Bir Hikâye Yer Fıstığının Dünya Serüveni: Güney Amerika’dan Osmaniye’ye Uzanan Bir Hikâye

 Çalışma arkadaşlarıyla birlikte geçirdiği zamanı değerlendiren Başkan Olcar, birlikte mesai yapmanın önemine vurgu yaptı.

Kadirli Belediye Başkanı Olcar, Çalışma Arkadaşlarıyla Bayramlaştı (4)Bayramlaşma Etkinliği

Kadirli Belediyesi çalışanlarıyla gerçekleştirdiği bayramlaşma etkinliğinde konuşan Başkan Olcar, "Bizler birlikte çalışıyor, Kadirli’miz için hizmet üretiyoruz. Kurban Bayramı öncesinde bir araya gelerek bu güzel günde birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz," dedi. Tüm çalışma arkadaşlarına aileleriyle birlikte sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu.

Kadirli Belediye Başkanı Olcar, Çalışma Arkadaşlarıyla Bayramlaştı (2)Çalışma Arkadaşlarına Teşekkür

Başkan Olcar, belediye çalışanlarına verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ederek, "Sizlerin gayreti ve özverisiyle Kadirli’mizi daha yaşanabilir bir şehir haline getirmeye çalışıyoruz. Bu süreçte gösterdiğiniz destek ve katkılar için hepinize teşekkür ediyorum," ifadelerini kullandı.

Kadirli Belediye Başkanı Olcar, Çalışma Arkadaşlarıyla Bayramlaştı (1)Hizmetlerin Devamı

Kadirli Belediyesi olarak bayram süresince de vatandaşların huzur ve mutluluğu için çalışmaların aralıksız devam edeceğini belirten Başkan Olcar, "Halkımızın ihtiyaçlarına cevap verebilmek adına tüm ekiplerimizle sahada olacağız. Bayram boyunca da Kadirli’de yaşayan herkesin huzur içinde bir bayram geçirmesini sağlamak en büyük gayemizdir," şeklinde konuştu.

Kadirli Belediye Başkanı Olcar, Çalışma Arkadaşlarıyla Bayramlaştı (3)Başkan Mustafa Mert Olcar, bayramlaşma etkinliği sonrasında çalışma arkadaşlarıyla vedalaşarak, bayramın başta Kadirli olmak üzere tüm Türkiye için hayırlara vesile olmasını diledi.

Editör: Enes şimşek