İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, 2. Gazi Paşamızı Anma Programına Katıldı İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, 2. Gazi Paşamızı Anma Programına Katıldı

Başkan Yumrutepe, “Kıymetli hemşehrilerim, TOKİ konutlarımızın içme suyu hattının ihalesi geçtiğimiz günlerde yapılmıştı. İçme suyu hattı boruları ilk etapta gelmiş olup, en kısa sürede hat çekilecektir,” dedi.

Hasanbeyli’de Toki̇ Konutları İçin İçme Suyu Hattı Çalışmaları Başlıyor (4)Başkan Yumrutepe, TOKİ konutlarının ve ilçenin içme suyuna kavuşması adına gerekli tüm takip ve destek çalışmalarının aralıksız sürdürüleceğini belirterek, “Hasanbeyli’mizi daha güzelleştirmek adına tüm ekibimizle var gücümüzle çalışacağız,” ifadelerini kullandı.

Hasanbeyli’de Toki̇ Konutları İçin İçme Suyu Hattı Çalışmaları Başlıyor (1)Bu proje ile birlikte TOKİ konutlarında oturan vatandaşların su ihtiyacının karşılanması hedefleniyor. Başkan Yumrutepe, Hasanbeyli’nin altyapı çalışmalarında önemli bir adım atıldığını ve ilçenin gelişimi için çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini vurguladı.

Hasanbeyli’de Toki̇ Konutları İçin İçme Suyu Hattı Çalışmaları Başlıyor (2)İçme suyu hattının tamamlanmasıyla birlikte TOKİ konutlarında yaşayanlar, temiz ve kesintisiz içme suyuna kavuşacak. Bu projenin tamamlanması, Hasanbeyli’nin modernleşme sürecinde önemli bir kilometre taşı olarak görülüyor.

Editör: Resul Özdil