Rhode Skin'in 27 yaşındaki kurucusu model Hailey Bieber, eşi Justin Bieber ve yakın arkadaşı Justine Skye ile New York City'de akşam yemeği için dışarı çıktı.

Bursa Fashion Week defilesinde ilk defa podyuma çıkacak Bursa Fashion Week defilesinde ilk defa podyuma çıkacak

Hailey'nin Hamile Şıklığına Karşı Justin Bildiğimiz Gibi (4)Günün erken saatlerinde, bebek karnını saran tamamen siyah bir kıyafetle öğle yemeği yiyen Hailey, gece için cesur bir tercihle tamamen transparan bir elbise giydi. Siyah dantelli elbisesi, topladığı saçları, dar güneş gözlüğü ve siyah deri trençkotuyla dikkatleri üzerine çekti.

Hailey'nin Hamile Şıklığına Karşı Justin Bildiğimiz Gibi (1)Eşi Justin Bieber ise her zamanki rahat tarzını koruyarak büyük beden beyaz bir şort ve hardal rengi bir kazak giydi. Görünümünü beyzbol şapkasıyla tamamlayan Justin, salaş tarzından ödün vermedi.

Hailey'nin Hamile Şıklığına Karşı Justin Bildiğimiz Gibi (3)2018 yılında evlenen Hailey ve Justin Bieber, geçen ay ilk çocuklarını beklediklerini duyurmuşlardı. 8 aylık hamile olan Hailey, bebek haberini takiben Justin ile evlilik yeminlerini tazeledi. Çift, bebeklerinin cinsiyetini henüz açıklamadı, ancak hayranları bir kızları olacağını tahmin ediyor.

Hailey'nin en çok "acı soslu turşunun üstüne yumurta salatası" aşermesi ise herkesi şaşırttı.

Editör: Resul Özdil