Özellikle anoreksiya hastalığı nedeniyle gündeme gelen Nihal Candan, cezaevinden çıktıktan sonra yaptığı açıklamalar ve sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor.

Nihal Candan’ın Sağlık Durumu Korkutuyor Anoreksiya Teşhisi Sonrası Çarpıcı Açıklamalar (3)Dolandırıcılık İddialarıyla Tutuklanmıştı

Nihal ve Bahar Candan kardeşler, sazan sarmalı adı verilen dolandırıcılık yöntemiyle birçok kişiyi mağdur eden bir şebekenin parçası oldukları iddiasıyla gözaltına alınmıştı. Yargı süreci devam ederken, iki kardeş de dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Nihal Candan, yaşadığı sağlık problemleri nedeniyle 6 aylık tutukluluğun ardından tahliye edilmişti. Özellikle anoreksiya hastası olması ve bu nedenle kilo kaybı yaşaması, kamuoyunun dikkatini çeken bir konu oldu.

Tahliye Sonrası Çarpıcı Açıklamalar

Tahliye süreci hakkında konuşan Nihal Candan, cezaevinde yaşadığı zorlukları ve sağlık sorunlarını anlattı. Şu ifadeleri kullandı: "Sadece bana 'Koğuşunuza geçmenize gerek yok, tahliye edildiniz' denildiğini hatırlıyorum. Ondan sonra nasıl taksiye bindim, nasıl çıktım, hiçbir fikrim yok. Bilincim yerinde değildi. Günümün büyük bir kısmını hastanede geçiriyordum. Hem gece hem gündüz hastaneye kaldırılıyordum. Hem hafıza kaybı hem de kas kütlesinin düşüşü nedeniyle sürekli tekerlekli sandalyeye bağlıydım."

Nihal Candan, tahliyesinin sadece anoreksiya hastalığına dayanmadığını, aynı zamanda yargı sürecinin tamamlanmasının ve belirlenen sürenin dolmasının da etkili olduğunu belirtti.

Nihal Candan’ın Sağlık Durumu Korkutuyor Anoreksiya Teşhisi Sonrası Çarpıcı Açıklamalar (4)Kardeşi Bahar Candan ile Zor Dönem

Nihal Candan’ın sağlık sorunlarıyla mücadelesi devam ederken, kardeşi Bahar Candan’ın cezaevindeki tutukluluğu sürüyor. Nihal, kardeşiyle ilgili olarak duygularını dile getirerek, "Benim ayrılmamla birlikte Bahar’ın yalnız kalması, ilaç kullanıyor olması ve sürekli uyuması bir abla olarak benim için çok zor. Umarım Bahar için de bu durumlar bir an önce sona erer," dedi.

Metin Şentürk: “FB – GS derbisinin VAR hakemi ben olacağım” Metin Şentürk: “FB – GS derbisinin VAR hakemi ben olacağım”

"Artık Avukat Olmak İstiyorum"

Nihal Candan, yaşadığı zorlu süreçten sonra kariyerine de farklı bir yön vermek istediğini belirtti. “Influencer olmanın benim için artık anlamı kalmadı, avukat olmak istiyorum” diyerek, hukuk alanında ilerleme hedefini dile getirdi.

Sosyal Medyada Zayıflığı Korkutuyor

Cezaevinden tahliye edilmesinin ardından aktif olarak sosyal medya paylaşımlarına devam eden Nihal Candan, son haliyle takipçilerini endişelendirdi. 37 kiloya kadar düşen Nihal Candan, cezaevinde geçirdiği süre boyunca anoreksiya teşhisi almıştı. Tahliyesinin ardından kilo kaybı yaşamaya devam eden Candan’ın son paylaşımlarında, kemiklerinin belirgin şekilde görülmesi ve ciddi kilo kaybı, takipçilerini korkuttu. Özellikle spor yaparken paylaştığı görüntülerde daha da kilo verdiği iddia ediliyor.

Nihal Candan’ın sağlık durumu hakkındaki endişeler sürerken, sosyal medya fenomeninin yaşadığı bu zor süreci atlatmak için aldığı tedavi de kamuoyunun gündeminde. Anoreksiya gibi ciddi bir hastalıkla mücadele eden Candan’ın sağlığını geri kazanması adına ailesi ve yakın çevresi de desteklerini sürdürüyor.

Nihal Candan’ın Sağlık Durumu Korkutuyor Anoreksiya Teşhisi Sonrası Çarpıcı Açıklamalar (1)Kardeşi Bahar Candan'ın Durumu

Öte yandan, Bahar Candan’ın cezaevinde tutukluluğu devam ederken, Nihal Candan’ın sosyal medya paylaşımları sık sık eleştiriliyor. Kardeşinin cezaevinde olmasına rağmen Nihal Candan’ın eğlenmeye ve sosyal medyada aktif olmaya devam etmesi, birçok takipçisi tarafından tepkiyle karşılanıyor. Kardeşi ile ilgili yaptığı duygusal açıklamalara rağmen, sosyal medyadaki bu aktifliği, tartışmaların merkezinde yer alıyor.

Nihal Candan’ın anoreksiya ile mücadelesi ve hukuk yolunda atacağı adımlar, kamuoyunun ve takipçilerinin yakından takip ettiği bir konu olmaya devam ediyor.

Kaynak: Foto: Sosyal Medya