İçişleri Bakanlığı, terör örgütü, suç ve suçlulara yönelik gerçekleştirdiği operasyonlarına bir yenisini daha ekledi. 13 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen GÜRZ-1 operasyonlarında 72 şüpheli gözaltına alındı.ANKARA (İGFA) - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, teröristlerin hiçbirine göz açtırmayacaklarının altını çizerek, serili yeni bir operasyonun daha başlatıldığını açıkladı.

Erol Mütercimler'den Şok Eden Açıklama: "Bir Gizli El Var" Erol Mütercimler'den Şok Eden Açıklama: "Bir Gizli El Var"

"Gürz" adını verdikleri operasyonun ilkini 13 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik gerçekleştirdiklerini belirten Bakan Yerlikaya, tek hedeflerinin; son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar dua ve destekle durmadan, duraksamadan mücadele etmek olduğunu söyledi.

Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde; İl Emniyet Müdürlüklerince Ankara, Adana, Antalya, Çorum, Elazığ, Gaziantep, Hatay, İstanbul, Kırıkkale, Kilis, Mersin, Şanlıurfa ve Trabzon olmak üzere 13 ilde düzenlenen "GÜRZ-1" operasyonlarında; çok miktarda döviz ve Türk Lirası ile çok sayıda dijital materyale el konuldu.

Bakan Yerlikaya, operasyonları gerçekleştiren polisleri tebrik etti.

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1816335560551616514

Kaynak: igf