AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’ten İsrail’in Lübnan’a Düzenlediği Saldırıya Sert Tepki AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’ten İsrail’in Lübnan’a Düzenlediği Saldırıya Sert Tepki

Eğitim, Parti Okulu Genel Merkezi'nden gelen sayın hocalar Fatma Arguz ve Ulaş Çetinkaya'nın katkılarıyla gerçekleştirildi.

Chp Kadirli’de Parti Okulu Eğitimini Tamamladı (4)CHP Kadirli İlçe Başkanı Enver Eker, eğitim sürecinde yerel yönetimlerin etkili bir şekilde nasıl işleyebileceği konusunda derinlemesine bilgi edinme fırsatı bulduklarını belirtti.

Chp Kadirli’de Parti Okulu Eğitimini Tamamladı (3)Başkan Eker, “Yerel yönetimler konusunda bilgimizi pekiştiren bu eğitim programının, ilçemizin gelişimi için büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz” dedi.

Chp Kadirli’de Parti Okulu Eğitimini Tamamladı (1)Eker, ayrıca eğitim sürecindeki katkılarından dolayı Fatma Arguz ve Ulaş Çetinkaya'ya teşekkürlerini iletti. Eğitim, katılımcılar tarafından ilgiyle takip edildi ve yerel yönetimlerin daha etkin bir şekilde nasıl yönetilebileceği konusunda önemli bilgiler sağladı.

Chp Kadirli’de Parti Okulu Eğitimini Tamamladı (2)Eğitim programının, yerel yönetimlerin verimliliğini artırma ve toplumla daha etkili bir iletişim kurma hedeflerine katkıda bulunması bekleniyor. 

Kaynak: Foto: Sosyal Medya