Politika

Başkan Temiz ve Milletvekili Yanık'tan Osmaniye'ye Kalkınma Sözü

Akdeniz Kahramanmaraşlılar Federasyonu Başkanı Yunus Temiz ve heyeti, Milletvekili Derya Yanık'ı TBMM'de ziyaret etti.

Abone Ol

Akdeniz Kahramanmaraşlılar Federasyonu Genel Başkanı ve Osmaniye Andırınlılar Dernek Başkanı Yunus Temiz, beraberindeki heyetle birlikte AK Parti Osmaniye Milletvekili ve Aile ve Sosyal Hizmetler Eski Bakanı Derya Yanık'ı Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde ziyaret etti.

Başkan Yunus Temiz, ziyaret esnasında Osmaniye'nin ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlayacak projeler hakkında geniş kapsamlı bir görüş alışverişinde bulunduklarını belirtti. Bu projelerin Osmaniye'nin kalkınması açısından ne kadar önemli olduğuna vurgu yaparak, özellikle yerel ekonominin güçlenmesi, sosyal hizmetlerin iyileştirilmesi ve kültürel etkinliklerin artırılması konularında detaylı değerlendirmeler yaptıklarını ifade etti. Temiz, aynı zamanda ilin uzun süredir çözüm bekleyen sorunları ve halkın taleplerini de Milletvekili Yanık'a ilettiklerini belirtti. “Vekilimize, bizlere ayırdığı zaman, sorunlarımıza samimi ve çözüm odaklı yaklaşımı, Osmaniye adına yaptığı ve yapacağı projeler için, özellikle misafirperverliği ve hoş sohbetlerinden dolayı teşekkür ederiz. Kendisiyle, Osmaniye'nin kalkınmasına yönelik gelecekteki projelerde de iş birliği içinde olmayı umuyoruz” dedi.

Milletvekili Derya Yanık ise Gazi Meclis'te ağırladığı Yunus Temiz ve Yönetim Kurulu Üyesi Mümtaz Bal'a nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti. Yanık, Osmaniye'nin gelişimi için sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliğine her zaman açık olduklarını vurguladı.