Hatay'da polis ekipleri öğrencilere trafik eğitimi verdi Hatay'da polis ekipleri öğrencilere trafik eğitimi verdi

Ahbap Derneği'nin Başkanı Haluk Levent, İçişleri Bakanlığı tarafından denetim sürecine tabi tutulmasının ardından yaptığı açıklamada, "Alnımızın akıyla bu süreç tamamlandı" dedi.

Ahbap Derneği, 6 Şubat depremlerinde gerçekleştirdiği yardımların ardından İçişleri Bakanlığı tarafından denetim sürecine alındı. Dernek Başkanı Haluk Levent, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı açıklamada, denetim sürecinin başladığını ve alınan sonuçlarla ilgili bilgi verdi.

Levent, derneklerinin şeffaf bir şekilde denetlendiğini ve İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü denetçileri tarafından yapılan incelemelerde harcamalar, sözleşmeler ve stokların tek tek incelendiğini belirtti. Bu sürecin tamamlanmasının ardından Levent, "Çok şükür bağışçılarımızı mahcup etmedik." ifadelerini kullandı.

Açıklamasında, Ahbap Derneği'nin iş birliği yaptığı devlet kurumlarına, AFAD'a, valiliklere, diğer sivil toplum örgütlerine ve bağışçılara teşekkür eden Levent, gelecekte de yeni projelerle karşılarında olacaklarını belirtti.

Denetim sürecinin başarıyla tamamlanmasıyla Ahbap Derneği, toplum nezdinde güvenilir ve şeffaf bir yardım kuruluşu olarak konumunu pekiştirmiş oldu.