Kocaeli'nin Körfez ilçesinde gerçekleşen trajik olayda, 10 aylık bir bebek, annesinin epilepsi krizi geçirmesi sonucu küvette boğulma tehlikesi geçirerek yaşamını yitirdi. Olay, dün öğle saatlerinde Çamlıtepe Mahallesi Dereli Sokak'ta meydana geldi.

Epilepsi hastası anne K.C., komşusuna 10 aylık kızını yıkayacağını bildirdikten sonra, bebeğini küvette yıkamaya başladı. Ancak bu sırada anne, bir epilepsi nöbeti geçirdi. Haber alamayan eşi, durumu fark eden komşularından yardım istedi. Komşular, çiftin evine gittiğinde anne baygın bir halde bulunurken, bebeği de küvette hareketsiz halde buldu. Durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildiren komşuların ihbarı üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin hızlı müdahalesiyle boğulma tehlikesi geçiren bebek, önce Körfez Devlet Hastanesi'ne ardından Kocaeli Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. Ancak tüm çabalara rağmen, bebek 2 gün süren yaşam mücadelesini kaybederek hayatını kaybetti.

Side Antik Kenti "Süper Ay" ile görüntülendi Side Antik Kenti "Süper Ay" ile görüntülendi

Epilepsi hastalığına bağlı olarak gelişen bu trajik olay, aile ve çevresinde büyük bir üzüntüye neden olurken, anne K.C.'nin sağlık durumu da detaylı bir şekilde incelenmeye devam ediyor. Olayla ilgili soruşturma ise sağlık ekipleri ve polis tarafından sürdürülüyo