Osmaniye Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen 28. Zorkun Yaylası Çocuk Şenlikleri, etkileyici etkinliklerle başladı. Şenliğin ilk gününde gerçekleşen "Gençlik Konseri"nde sahne alan Grup Anavarza, ziyaretçilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Çocuk Şenli̇ği̇’ni̇n İlk Günü Gençli̇k Konseri̇ İle Tamamlandi (21) 1280X720

Zorkun Yaylası Çocuk Şenlikleri’nin ilk günü etkinliklerle dolup taşarken, akşam saatlerinde Osmaniye Belediyesi İzcilik Kulübü üyeleri tarafından Ay-Yıldız temalı “İzci Ateşi” yakıldı. İzci Ateşi’nin büyüleyici atmosferi, etkinliklere farklı bir boyut kattı.

Çocuk Şenli̇ği̇’ni̇n İlk Günü Gençli̇k Konseri̇ İle Tamamlandi (20) 1201X800

Osmaniye'de gönüllü gençler çevre temizliği yaptı Osmaniye'de gönüllü gençler çevre temizliği yaptı

Ateşin yakılmasının ardından başlayan Gençlik Konseri’nde Grup Anavarza sahne aldı. Grup, birbirinden güzel eserleriyle katılımcıları mest ederken, sahne performanslarıyla da büyük beğeni topladı. Konsere katılanlar, unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşarken, Grup Anavarza'nın enerjik performansı eğlenceyi doruk noktasına ulaştırdı. Vatandaşların da zaman zaman eserlere eşlik etmesiyle konser, tam bir şölen havasında geçti.

Çocuk Şenli̇ği̇’ni̇n İlk Günü Gençli̇k Konseri̇ İle Tamamlandi (3) 1201X800

Konserin sona ermesiyle birlikte 28. Zorkun Yaylası Çocuk Şenliği’nin ilk günü coşkulu bir şekilde tamamlandı. Şenlik, önümüzdeki günlerde de çeşitli etkinliklerle devam edecek.

Çocuk Şenli̇ği̇’ni̇n İlk Günü Gençli̇k Konseri̇ İle Tamamlandi (23) 1280X720

Editör: Mustafa Düzenli