Zafer Partisi Osmaniye Belediye Başkan Adayı Ahmet Atakan Ertuğ, babası emekli Op.Doktor İlkan Ertuğ ile birlikte Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Bu ziyaret, OGC (Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti) tarafından memnuniyetle karşılandı.

Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı gazeteci İsrafil Avcı, ziyaret hakkında duyduğu memnuniyeti dile getirerek: "Osmaniye'mizde hizmet vermiş, sevilen bir isim olan İlkan Ertuğ ve oğlu, Zafer Partisi'nin değerli adayı Ahmet Atakan Ertuğ'un bizleri ziyaret etmeleri bizim için bir mutluluk. Siyasilerin cemiyetimizi ziyaret etmesi, şehrimizin kültürel ve sosyal yaşamına katkıda bulunuyor." Dedi.

Deprem Sonrası Osmaniye’de Altyapı Sorunları ve Yüksek Faturalar Vatandaşları Mağdur Ediyor Deprem Sonrası Osmaniye’de Altyapı Sorunları ve Yüksek Faturalar Vatandaşları Mağdur Ediyor

Cemiyet Başkan Yardımcısı Mustafa Bardak da, Ahmet Atakan Ertuğ ve babası İlkan Ertuğ'un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Bardak, "Ahmet Atakan Ertuğ'un belediye başkan adaylığı sürecinde, şehrimizin geleceği için önemli adımlar atacağına inanıyoruz. Bu nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyoruz," dedi.

Ziyaret sırasında Ahmet Atakan Ertuğ, Osmaniye'nin geleceğine yönelik planları ve projeleri hakkında bilgiler verdi. Ertuğ, "Osmaniye'mizin daha yaşanabilir, daha gelişmiş bir kent olması için çalışacağız. Bugün burada, değerli gazetecilerimizle buluşarak, şehrimizin geleceğine dair fikir alışverişinde bulunmak bizim için çok çok önemliydi” şeklinde konuştu.