Yarbaşı Belediyesi Sağlık Alanında Yeni Adımlar Atıyor Yarbaşı Belediyesi Sağlık Alanında Yeni Adımlar Atıyor

Yarbaşı Belediye Başkanı Ökkeş Aksoy, beldede spor altyapısının güçlendirilmesi amacıyla yeni projelerin müjdesini verdi. Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Ata Öztürk’ü makamında ziyaret eden Başkan Aksoy, Karacaören ve Karaçarlı mahallelerindeki atıl durumda olan spor tesislerinin yenileneceğini ve beldeye 2 yeni halı saha kazandırılacağını duyurdu.

Spor Tesisleri 2024 Yılında Yenileniyor

Başkan Aksoy, yapılacak yenileme çalışmalarının 2024 yılı içerisinde başlayacağını belirtti. "Karacaören ve Karaçarlı'daki mevcut spor tesislerimizi yenileyerek gençlerimize modern spor alanları sunacağız. Ayrıca beldemize 2 adet yeni halı saha kazandıracağız. Bu çalışmalarla birlikte sporun ve sağlıklı yaşamın desteklenmesine katkı sağlamayı hedefliyoruz," dedi.

Teşekkür Mesajı

Başkan Aksoy, spor projelerine destek olanlara teşekkür etti. "Özellikle Spor Toto Teşkilat Başkanımız Mehmet Ata Öztürk, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı ve Osmaniye Milletvekilimiz Derya Yanık, TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi ve Osmaniye Milletvekilimiz Seydi Gülsoy, İl Başkanımız Mehmet Sadi Binboğa ve İlçe Başkanımız Turgut Kararmaz’a beldemiz adına şükranlarımı sunuyorum," ifadelerini kullandı.

Editör: Ersin ŞİMŞEK