Yarbaşı Belediyesi’nden Karacaören Mahallesi’nde Yoğun Çalışmalar Yarbaşı Belediyesi’nden Karacaören Mahallesi’nde Yoğun Çalışmalar

Yarbaşı Belediye Başkanı Ökkeş Aksoy, 24 Ağustos 2024 Cumartesi günü sosyal medya hesabından yaptığı bir video paylaşımında, belediyenin hafta sonu mesaisi olmaksızın yoğun bir şekilde çalışmaya devam ettiğini vurguladı. Başkan Aksoy, Bülent Ecevit Caddesi'nde yürütülen çalışmalara dikkat çekerek, beldenin her köşesinin temiz ve düzenli bir hale getirileceğini belirtti.

"Mesai Kavramı Yok, Son Hızla Çalışıyoruz"

Videoda Başkan Aksoy, "Kıymetli Yarbaşılı Hemşehrilerim, bugün 24 Ağustos 2024 Cumartesi. Belediye olaraktan artık mesai kavramı diye bir şey yok. Son hız çalışıyoruz" ifadelerini kullanarak, ekiplerin özverili çalışmaları hakkında bilgi verdi. Aksoy, belediye ekiplerinin şu anda Bülent Ecevit Caddesi'nde çalışmalar yürüttüğünü ve bu çalışmalarla beldenin her tarafını tertemiz yapmayı hedeflediklerini söyledi.

"Yağmurlar Başlamadan Çalışmaları Tamamlayacağız"

Belediye olarak çalışmalarını yağmurlar başlamadan tamamlamak istediklerini belirten Aksoy, "Allah'ın izniyle de bir an evvel, bir an evvel yağmurlar başlamadan bu işleri bitireceğiz. Pırıl pırıl bir belde olması için durmadan, yorulmadan, aşkla çalışacağız" dedi. Başkan, bu süreçte yapılan çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini vurguladı.

Vatandaşlara Güvence: "Mahcup Etmeyeceğiz"

Başkan Aksoy, vatandaşlara seslenerek onları mahcup etmeyeceklerini ve beldeyi tertemiz bir hale getireceklerini ifade etti. "İnşallah sizleri mahcup etmeyeceğiz. İnşallah tertemiz bir belde haline geleceğiz. Mis gibi olacak her yer" diyen Aksoy, yapılan çalışmalardan dolayı duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.

Altyapı ve Temizlik Çalışmaları Devam Ediyor

Paylaşımda, belediyenin şu ana kadar 21 sokağı düzenlediği ve asfalt kırığı üzerinde çalışmalar yaparak temizlik işlerini tamamladığı belirtildi.

Editör: Ersin ŞİMŞEK