Kaynar, paylaşımında belediye binasının giriş katındaki Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafının kaldırıldığını ve yerine AKP Genel Başkanı ve T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın resminin konulduğunu belirtti.

Belediye Başkanı Ökkeş Aksoy’dan Yanıt

Yarbaşı Belediye Başkanı Ökkeş Aksoy, konuyla ilgili açıklama yaparak, “Belediyemizde Atatürk'ün resimleri her zamanki yerinde duruyor. Sadece T.C. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın resmini de belediye binamızın girişine astık. Bu tür iddialar, belediyemizi ve çalışmalarımızı karalamaya yönelik ve gündemde kalma çabalarıdır. Hem Atatürk'e hem de devletimizin tüm değerlerine saygılıyız” dedi.

Yarbas Atatürk Erdoğan

Antalya’da boğulma tehlikesi geçiren kişi balıkçılar tarafından kurtarıldı Antalya’da boğulma tehlikesi geçiren kişi balıkçılar tarafından kurtarıldı

Atatürkçü Düşünce Derneği’nden Ziyaret

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Düziçi Şubesi, Atatürk Köşesi’nin kaldırıldığına dair şikayet üzerine Yarbaşı Belediyesi’ni ziyaret etti. Başkan Ökkeş Aksoy, ADD Düziçi Şube Başkanı Hürü Hülya Köksal Burkaş ve yönetim kurulu üyelerini belediye binasında ağırladı. Ziyaret sırasında, Atatürk Köşesi’nin yerinde olduğu görülürken, ADD yetkilileri, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın posterlerinin birlikte yer almasını memnuniyetle karşıladı. Başkan Aksoy'a teşekkürlerini sunarak çeşitli hediyeler takdim ettiler.

Editör: Ersin ŞİMŞEK