Osmaniye'nin Yunus Emre Mahallesi'nde çekilen ve kısa sürede sosyal medyada yayılan görüntüler, izleyenlere "insanlık öldü" dedirtti. Mustafa Özden Ortaokulu yanında yaşanan olayda, 75 yaşındaki Mehmet D., Ö.Ü. isimli genç tarafından acımasızca darp edildi. Olay anında çevredeki vatandaşların müdahale etmeyişi ise tepkilere neden oldu.

Olay Anı Videoda Görüntülendi

Sosyal medyada paylaşılan ve hızla yayılan videoda, Ö.Ü.'nün yaşlı adama küfür ederek saldırdığı ve yere düşen Mehmet D.'yi tekmelediği görülüyor. Görüntülerde, çevredeki vatandaşların bu duruma kayıtsız kalması da dikkat çekiyor. Videonun yayılmasının ardından birçok sosyal medya kullanıcısı, yetkilileri göreve davet etti ve bu tür olayların önüne geçilmesi için gerekli adımların atılmasını talep etti.

"İnsanlık öldü mü?" sorusu, bu olayla birlikte yeniden gündeme geldi. Yaşlı bir adama yapılan bu acımasız saldırı, toplumda şiddetin geldiği boyutu gözler önüne serdi.

Olayın Sebebi Hala Bilinmiyor

Görüntülerde yaşlı adama uygulanan şiddetin sebebi henüz bilinmiyor. Olayın detaylarına dair henüz net bir bilgi bulunmamakla.