Böcekli Belediye Başkanı İbrahim Çerçi, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, 65 yaş üstü vatandaşlara yönelik yeni bir destek projesi başlattıklarını duyurdu. Başkan Çerçi, projeyle birlikte yaşlı bireylerin sağlık kontrollerinin yapılacağını ve temel ihtiyaçlarının karşılanacağını belirtti.

Sağlık ve Erzak Desteği Başlıyor

Başkan Çerçi, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Değerli hemşerilerim, inşallah pazartesiden itibaren 65 yaş üstü vatandaşlarımızın yanında olacağız. Sağlık taramalarını gerçekleştirecek, şeker ve tansiyon kontrollerini yapacak, ihtiyaç halinde erzak desteğinde bulunacağız.”

Bu kapsamda belediye bünyesinde görev alacak ekiplerin, yaşlı vatandaşların sağlık durumlarını düzenli olarak takip edeceği ifade edildi.

Proje kapsamında belediye çalışanları ve gönüllü ekiplerin, yaşlı bireylere moral ve sosyal destek de sağlayacağı belirtildi. Çerçi, “Kızlarımız yanınızda olacak, sizlere yardımcı olacaklar. Amacımız, vatandaşlarımızın yanında olmak ve onların dualarını almak” dedi.

Başkan Çerçi, konuşmasının sonunda şu mesajı verdi:

“Her derdinizi bizimle paylaşabilirsiniz. Sizleri seviyoruz, Allah’a emanet olun. Yalnız değilsiniz, Böcekli Belediyesi yanınızda!”