Bu değişiklik, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) resmi internet sitesinde de güncellenmiş durumda.

Sponsorluk Anlaşmaları Sonrası İsim Değişikliği

Bir süre önce isim sponsoru dahil olmak üzere göğüs, sırt, kol ve şort reklam sponsorları ile anlaşma yaptığını açıklayan Van Spor FK, bu anlaşmaların ardından resmi olarak isim değişikliğini gerçekleştirdi. Artık "Artı Değer Van Spor FK" olarak anılacak olan kulüp, yeni sezon için hazırlıklarını bu isimle sürdürecek.

Yeni İsim ve Sponsorluk Anlaşması

Van Spor FK, 1 Ağustos tarihinde yapılan açıklamada, futbol takımının isim sponsorunun "Artı Değer İnşaat" firması olduğunu duyurmuştu. Kulübün açıklamasında, “Van Spor Futbol Kulübü olarak, futbol takımımızın isim sponsoru “Artı Değer İnşaat” firması ile işbirliğine girdiğimizi duyurmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Van şehrine ve sporun gelişimine olan katkılarıyla tanınan Artı Değer İnşaat, kulübümüzün büyümesine ve başarısına önemli bir destek sağlamaktadır," ifadelerine yer verilmişti.

Iğdır FK, Fenerbahçe Tesisleri'ni Satın Aldı Iğdır FK, Fenerbahçe Tesisleri'ni Satın Aldı

Van Spor FK'dan Teşekkür Mesajı

Kulüp, Artı Değer İnşaat ile yapılan sponsorluk anlaşmasıyla hem finansal hem de performans açısından güçlenmeyi hedeflediğini belirtti. Artı Değer Yönetim Kurulu Başkanı ve Vanlı iş insanı Nazım Karakoç’a bu anlamlı katkılarından dolayı teşekkür eden Van Spor FK, yeni sezonda büyük hedeflere ulaşmak için emin adımlarla ilerleyeceklerini vurguladı.

Editör: Haber Merkezi