Ziyarette, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Fatih Özdokur, İl Müftüsü Ali Çakmak, AFAD İl Müdürü Mehmet Alboğa, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Hacı Akkoyunlu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Hamdi Görkem Gençtürk, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Guddusi Arık ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Abdurrahman Sefa Akkoyunlu da Vali Yılmaz’a eşlik etti.

AK Parti'den Ekonomik Reform Atağı: Osmaniye Milletvekili Gülsoy da Katıldı AK Parti'den Ekonomik Reform Atağı: Osmaniye Milletvekili Gülsoy da Katıldı

Vali Dr. Erdinç Yılmaz'dan Esnaf Ziyareti “Her Zaman Vatandaşlarımızın Yanındayız” (4)Vali Yılmaz, ziyaret ettiği esnafların ve vatandaşların hatırlarını sorarak onlarla bir süre sohbet etti. Esnafların taleplerini ve sorunlarını dinleyen Yılmaz, bu konularda gerekli desteği sağlamak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz'dan Esnaf Ziyareti “Her Zaman Vatandaşlarımızın Yanındayız” (2)Ziyaret sonunda basına açıklamada bulunan Vali Yılmaz, “Vatandaşlarımızla bir araya gelmek, onların taleplerini dinlemek bizim için büyük bir önem taşıyor. Her zaman vatandaşlarımızın yanındayız ve onlara destek olmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz,” dedi. Ayrıca, esnaflara hayırlı ve bereketli işler dileğinde bulundu.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz'dan Esnaf Ziyareti “Her Zaman Vatandaşlarımızın Yanındayız” (1)Esnaflar ve vatandaşlar ise bu ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Vali Dr. Erdinç Yılmaz’a teşekkür ettiler. Ziyaret, esnaf ve halk arasında olumlu bir izlenim bırakarak Vali Yılmaz’ın halkla iç içe olma anlayışını bir kez daha gözler önüne serdi.

Editör: Resul Özdil