Banka, 30 Eylül 2024 tarihine kadar geçerli olacak kampanya kapsamında emeklilere toplamda 24 bin TL’lik promosyon fırsatı sunacak.

Karsan Otonom e-ATAK, Portekiz ve Almanya'daki 3 farklı etkinlikte yeteneklerini sergileyecek Karsan Otonom e-ATAK, Portekiz ve Almanya'daki 3 farklı etkinlikte yeteneklerini sergileyecek

Para CezaKampanya Tarihleri ve Şartlar

VakıfBank, mevcut promosyon ödemesine ek olarak emeklilere çift promosyon ödemesi yapacak. Kampanya çerçevesinde, 12 bin TL olan mevcut promosyon ödemesi, 12 bin TL daha eklenerek toplamda 24 bin TL’ye çıkacak. Emekliler, bu fırsattan yararlanmak için emekli maaşlarını VakıfBank’a taşıyan veya yeni emekli olan vatandaşların başvuruda bulunmaları gerekiyor.

Kampanya, 30 Eylül 2024 tarihine kadar geçerli olacak. Bu tarihe kadar emekli maaşını VakıfBank’a taşıyan veya yeni emekli olan müşteriler, toplam 24 bin TL’lik promosyon ödemesi alabilecekler.

Para 5Diğer Bankalar da Hareketlenecek Mi?

VakıfBank’ın bu büyük promosyon teklifi emekliler arasında büyük bir heyecan yarattı. Emekliler, VakıfBank’ın sunduğu yüksek promosyon ödemesinin ardından diğer bankaların da benzer kampanyalar başlatıp başlatmayacağını merak ediyor. Banka müşterileri, diğer bankaların bu kampanyaya yanıt verip vermeyeceğini takip ediyor ve benzer teklifler arayışında bulunuyor.

Para-1VakıfBank’ın emeklilere sunduğu bu çifte promosyon fırsatı, emeklilerin bütçelerine önemli bir katkı sağlayacak. Kampanyadan faydalanmak isteyen emeklilerin belirtilen tarihler arasında başvurularını yapmaları önem taşıyor.

Editör: Resul Özdil