Başkan Uyutmaz, ilçede gerçekleştirilen toplantıda vatandaşlarla bir araya gelerek istişarelerde bulundu ve halkın memnuniyetini ile taleplerini dinledi.

Uyutmaz “Sizlerle İstişare Etmek Bizim İçin Her Şeyden Önemli” (1)Uyutmaz, yaptığı açıklamada, “Toprakkale'nin daha güzel ve yaşanabilir bir yer haline gelmesi için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Ancak bu sürecin en önemli parçalarından biri de sizlerle düzenli olarak bir araya gelmek, istişarelerde bulunmak ve sizlerin taleplerini doğrudan dinlemektir. Sizlerin memnuniyeti ve ihtiyaçları, bizim için her şeyden önemlidir” dedi.

Ak Parti Düziçi İlçe Başkanlığı İçin 4 İsim Ankara'ya Çağrıldı Ak Parti Düziçi İlçe Başkanlığı İçin 4 İsim Ankara'ya Çağrıldı

Uyutmaz “Sizlerle İstişare Etmek Bizim İçin Her Şeyden Önemli” (2)Toplantıda, belediyenin yürütmekte olduğu projeler hakkında bilgi veren Başkan Uyutmaz, vatandaşların öneri ve şikayetlerini dinleyerek, bu geri bildirimlerin çalışmaların şekillendirilmesinde belirleyici rol oynayacağını vurguladı. Başkan Uyutmaz, Toprakkale'de yaşayanların daha kaliteli bir yaşam sürmesi için tüm ekipleriyle birlikte var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Uyutmaz “Sizlerle İstişare Etmek Bizim İçin Her Şeyden Önemli” (3)İlçedeki çeşitli sorunların çözümüne yönelik atılacak adımlar hakkında da bilgi veren Uyutmaz, vatandaşların belediyeye olan güveninin her geçen gün artmasından memnuniyet duyduğunu ifade etti. Toplantının sonunda, Başkan Uyutmaz ve vatandaşlar arasında verimli bir diyalog gerçekleşti ve birçok konuda ortak çözüm önerileri üzerinde duruldu.

Kaynak: Foto: Sosyal Medya