İSTANBUL (AA) - UEFA EURO 2024 şampiyonasındaki Türkiye-Çekya maçı, Trendyol sponsorluğunda kurulan dev ekrandan izleyicilere yansıtılacak.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, A Milli Futbol Takımı'nın UEFA EURO 2024 macerası, Trendyol sponsorluğunda Etiler Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkı'nda kurulan ekranda futbol tutkunlarının yoğun ilgisiyle devam ediyor.

Parkta bir araya gelen taraftarlar, A Milli Futbol Takımı'nın EURO 2024'te Gürcistan ve Portekiz karşısında verdiği mücadeleyi dev ekrandan hep beraber izledi.

Akaryakıt istasyonlarının tüketimine dijital takip Akaryakıt istasyonlarının tüketimine dijital takip

UEFA EURO 2024 şampiyonasındaki ilk iki grup maçı geride kalırken F grubundan çıkarak son 16 turuna kalma şansını belirleyecek olan Türkiye-Çekya maçı 26 Haziran 22.00'de oynanacak. Maç, parktaki dev ekrandan canlı olarak ücretsiz izlenebilecek.

- Paris 2024 Olimpiyat Oyunları da parktan izlenecek

26 Temmuz-11 Ağustos'ta gerçekleşecek Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda da A Milli Futbol Takımı'nın sahada olduğu her müsabaka Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkı'ndan izlenebilecek.

Süper Lig ve 1. Lig isim sponsoru olmasının yanında Trendyol, Türkiye Voleybol Milli Takımları ana sponsorluğunu, A Milli Futbol Takımları ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi'nin (TMOK) ise resmi sponsorluğunu üstleniyor. ​​​​​​​

Kaynak: aa