Bu akşam televizyon ekranlarında sinemaseverlerle buluşacak Turist filmi, başrollerinde Johnny Depp ve Angelina Jolie gibi ünlü isimleri barındıran, aksiyon, dram ve gerilim dolu bir yapımdır. İlk olarak 2010 yılında vizyona giren film, özellikle Venedik’in büyüleyici manzaraları eşliğinde izleyenleri ekrana kilitleyen sürükleyici bir hikaye sunuyor. Peki, Turist filmi konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var ve film hangi yıl çekildi?

Çapar Hukuk Bürosu Coşkulu Bir Törenle Açıldı Çapar Hukuk Bürosu Coşkulu Bir Törenle Açıldı

Turist Filminin Konusu

Film, kırık bir kalbin acısını unutmak amacıyla İtalya'ya seyahat eden Amerikalı turist Frank Tupelo'nun (Johnny Depp) hikayesini anlatıyor. Venedik'e yaptığı bu gezi sırasında, gizemli ve çekici bir kadın olan Elise Clifton-Ward (Angelina Jolie) ile karşılaşır. Ancak Elise'nin Frank ile olan karşılaşması tesadüf değildir. Arka planda büyük bir plan ve tehlikeli entrikalar dönerken, Frank kendini hiç beklemediği olayların ortasında bulur. Aşk ve gerilim dolu bu hikaye, Venedik’in büyüleyici atmosferinde şekilleniyor.

Turist Filminin Oyuncu Kadrosu

Turist filmi, birbirinden yetenekli oyuncuları bir araya getiren zengin bir kadroya sahip. İşte başlıca oyuncular:

  • Johnny Depp – Frank Tupelo
  • Angelina Jolie – Elise Clifton-Ward
  • Paul Bettany – Acheson
  • Steven Berkoff – Reginald Shaw
  • Timothy Dalton – Jones
  • Rufus Sewell – İngiliz
  • Bruno Wolkowitch – Kapitan Courson

Turist Filmi Nerede ve Ne Zaman Çekildi?

Turist filmi, 23 Şubat 2010 tarihinde Paris'te yalnızca Angelina Jolie’nin sahneleri ile çekimlerine başlamıştır. Ardından, 1 Mart 2010'da Johnny Depp’in katılımıyla çekimler Venedik’te devam etmiştir. Filmin büyük bir kısmı, Venedik’in tarihi ve romantik mekânlarında gerçekleşmiştir.

Editör: Haber Merkezi