Politika

Tülücü “Gönül Seferberliği Devam Ediyor, Üye Sayısı 5 Bini Aştı”

Osmaniye İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Tülücü, yaptığı açıklamada partiye yeni üyeler kazandırmaya devam ettiklerini belirtti.

Abone Ol

Tülücü, tüm Osmaniyeli hemşehrilerini İYİ Parti çatısı altında buluşmaya davet ederek, vatandaşlarla güçlü bir bağ kurduklarını ve bu bağın her geçen gün daha da güçlendiğini ifade etti.

Başkan Tülücü, “Kamuoyunun da yakından takip ettiği üzere vatandaşlarımız ile bağımızı hiç koparmayıp, gönül kapımızı hep açık tuttuk. İl, İlçe ve Belde teşkilat üyelerimiz ile birlikte çıktığımız Gönül Seferberliği'nde, daha iyi bir gelecek ve güçlü Türkiye için partimize yeni üyeler kazandırmaya devam ediyoruz” dedi.

ÜYE SAYISI 5 BİNİ AŞTI

Tülücü, İYİ Parti’nin Osmaniye'deki üye sayısının kısa süre içinde 5 bini geçtiğini belirterek, bu artışın partinin toplumda gördüğü teveccühün bir göstergesi olduğunu vurguladı. “İYİ Parti ailemize katılan yeni kardeşlerimizin sayısı 5 bini aştı. Üyelerimizin bir kısmı parti binalarımıza gelerek kendileri kayıt yaptırırken, bir kısmını da evlerine ya da iş yerlerine yaptığımız ziyaretlerde partimize kazandırdık" ifadelerini kullanan Tülücü, bu başarıyı teşkilatın kararlı çalışmalarına bağladı.

GÖNÜL SEFERBERLİĞİ DEVAM EDİYOR

Mustafa Tülücü, İYİ Parti'nin milletle gönül bağını her zaman canlı tuttuklarını belirterek, "Milletimize hizmet mücadelemiz hiç durmadan, yorulmadan devam edecek. Yeni üyelerimizle birlikte Osmaniye’deki üye sayımızın kısa sürede bu denli artması, vatandaşlarımızın büyük ve güçlü Türkiye mücadelesinde Genel Başkanımız Musavvat Dervişoğlu liderliğindeki İYİ Parti’ye olan inancının en güçlü göstergesidir" diye konuştu.

HERKESİ PARTİMİZE DAVET EDİYORUM

Tülücü, partinin daha da büyümesi için tüm Osmaniyelileri İYİ Parti ailesine katılmaya davet etti. “Bu süreçte partimize gönül bağıyla bağlanmak isteyen her kardeşimi üye olmaya çağırıyorum. İYİ Parti ailesine katılan yeni dava gönüllülerimize ve kıymetli hemşehrilerime canı gönülden teşekkür ediyorum" diyerek açıklamasını sonlandırdı.

Tülücü'nün bu açıklamaları, İYİ Parti'nin Osmaniye'de geniş bir tabana yayıldığının ve halktan büyük ilgi gördüğünün bir yansıması olarak değerlendiriliyor. Parti, her geçen gün büyüyen üye kitlesiyle Osmaniye’de etkisini artırmayı sürdürüyor.

YENİ DÖNEMDE DAHA GÜÇLÜ ADIMLAR

İYİ Parti Osmaniye teşkilatının "Gönül Seferberliği" ile il genelinde gerçekleştirdiği etkinlikler, halkla kurulan güçlü bağın devam edeceğinin sinyallerini veriyor. Partinin hedefi, önümüzdeki süreçte daha fazla vatandaşı İYİ Parti çatısı altında buluşturmak ve Türkiye için daha güçlü bir gelecek vizyonunu hayata geçirmek.