Proje, Tosyalı Akademi bünyesinde başlatıldı ve katılımcılar "soğuk hadde işçisi" olarak çalışacaklar.

İstihdam İçin Yoğun Çaba

Osmaniye Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Hacı Akkoyunlu, düzenlenen bilgilendirme toplantısında, ilde istihdamın artırılması için yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirtti.

Hatay'da Dip Zeytin Hasadı Başladı Üreticiler Bereketli Bir Sezon Bekliyor Hatay'da Dip Zeytin Hasadı Başladı Üreticiler Bereketli Bir Sezon Bekliyor

Tosyalı Holding Ve İşkur Arasında İşbaşı Eğitim Protokolü (1) Akkoyunlu, "İlimizde istihdamın artırılmasına yönelik faaliyetlerimize bütün çalışma arkadaşlarımız ile gayretli bir şekilde devam ediyoruz. İş ve Meslek Danışmanı arkadaşlarımız, sahada işyerlerini ziyaret ederek, ihtiyaca göre program düzenliyor ve nitelikli işgücünü artırmaya yönelik faaliyetlere aralıksız devam ediyor" dedi.

Tosyalı Holding Ve İşkur Arasında İşbaşı Eğitim Protokolü (2)Tosyalı Holding ile İşbirliği

Tosyalı Holding ile yapılan işbirliğinin bir yenisini daha eklediklerini ifade eden Akkoyunlu, "Soğuk hadde işçisi mesleğinde 17 kişinin istihdam edilmesini sağladık. Bu istihdamın gerçekleşmesinde emeği geçen Tosyalı Holding yetkililerine ve İl Müdürlüğümüz çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Tosyalı Holding Ve İşkur Arasında İşbaşı Eğitim Protokolü (3)

Toplantıya Katılanlar

Yapılan bilgilendirme toplantısına, İŞKUR İl Müdürü Hacı Akkoyunlu'nun yanı sıra Şube Müdürü Deniz Aydın ve İş ve Meslek Danışmanı Oğuzhan Panavur da katıldı.

Tosyalı Holding Ve İşkur Arasında İşbaşı Eğitim Protokolü (4)Program, Osmaniye'de istihdamın artırılmasına yönelik atılan önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Editör: Resul Özdil