Toprakkale Komagene sahibi Nazım Örsdemir ve Toprakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bahri Koca, öğrencilerle bir araya gelerek, onlara çiğköfte ikramında bulundu.

Toprakkale’de Yaz Kuran Kursu Öğrencilerine Çiğköfte İkramı (6)Yaz Kur’an Kursu Öğrencilerine Sıcak Bir Sürpriz

Toprakkale'de, yaz döneminde devam eden Kuran kurslarına katılan öğrencilere yönelik düzenlenen etkinlikte, ilçenin tanınmış iş insanlarından Nazım Örsdemir ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bahri Koca, gençlere desteklerini gösterdiler. İkram edilen çiğköfteler, öğrencilerin yüzlerini güldürdü ve sıcak bir atmosfer oluşturdu.

Toprakkale’de Yaz Kuran Kursu Öğrencilerine Çiğköfte İkramı (5)Nazım Örsdemir, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, "Öğrencilerimizin eğitimlerine katkı sağlamak ve onlara moral vermek istedik. Toprakkale'deki çocuklarımıza destek olmak bizim için önemli bir görevdir," dedi.

Toprakkale’de Yaz Kuran Kursu Öğrencilerine Çiğköfte İkramı (4)Bahri Koca ise, "Bu tür etkinliklerin gençlerimizin sosyal ve manevi gelişimine katkıda bulunacağını düşünüyoruz. Öğrencilerimizin yanında olmaktan mutluluk duyuyoruz," şeklinde konuştu.

Toprakkale’de Yaz Kuran Kursu Öğrencilerine Çiğköfte İkramı (2)Etkinlik, hem öğrencilere hem de ailelerine moral verdi. Kuran kursu yetkilileri, Nazım Örsdemir ve Bahri Koca'ya teşekkür ederek, böyle desteklerin devamını beklediklerini belirttiler.

Yanık'tan, Filistin'deki Soykırıma Karşı Uluslararası Destek Çağrısı Yanık'tan, Filistin'deki Soykırıma Karşı Uluslararası Destek Çağrısı

Toprakkale’de Yaz Kuran Kursu Öğrencilerine Çiğköfte İkramı (3)Toprakkale’deki bu güzel hareket, ilçedeki dayanışma ruhunu ve toplumsal desteği bir kez daha ortaya koydu.

Toprakkale’de Yaz Kuran Kursu Öğrencilerine Çiğköfte İkramı (1)

Editör: Resul Özdil