Bu satış kapsamında arsalara yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade imkânıyla sahip olunabilecek.

Büyükşehirlerde Farklı Niteliklerde Arsalar

TOKİ, aralarında Ankara, İstanbul ve İzmir gibi büyükşehirlerin de bulunduğu 32 ilde yer alan 173 arsayı satışa çıkarıyor. Satışa sunulan arsalar, konut, ticaret, sanayi, plansız arsalar, sosyal kültürel tesis alanları ve akaryakıt istasyon alanları gibi farklı niteliklerdeki kullanım amaçlarına sahip. Ayrıca, İstanbul’da bir rekreasyon alanı da kiraya verilecek.

Osmaniye'deki Toki̇ Deprem Konutlarına Aksa Doğalgaz'dan Gaz Arzı (1)Açık Artırmanın Detayları

Satışa çıkarılacak arsalar, toplam 6 milyar 652 milyon 259 bin 73 TL muhammen bedel üzerinden, 6 milyon 887 bin 928 metrekare büyüklüğündeki bir alanı kapsıyor. Aralarında Adana, Ankara, Antalya, İstanbul, İzmir ve Mersin gibi illerin bulunduğu satışa konu olan arsalar, 29 Ağustos’ta saat 10:30’da gerçekleştirilecek açık artırma ile yeni sahiplerini bulacak.

BSH Ev Aletleri, IFA'da en yeni ürünlerini sergiledi BSH Ev Aletleri, IFA'da en yeni ürünlerini sergiledi

Açık artırma oturumları, Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binasında yapılacak. Ayrıca, katılımcılar “www.emlakyonetim.com.tr” internet sitesi üzerinden de online olarak teklif verebilecekler.

Toki DüziçiYüzde 25 Peşinat ve 48 Ay Vade İmkanı

Açık artırma ile satışa sunulan arsalara, yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade imkânı sağlanacak. Satışa sunulan arsalar arasında, Ankara Etimesgut’ta rekreasyon ve konut alanları, Bayburt’ta tarım ve hayvancılık tesis alanları, Diyarbakır’da konut ve ticaret alanları, İstanbul’da konut ve rekreasyon alanları, İzmir’de ise sanayi depolama alanları ve konut alanları yer alıyor.

Satışa ilişkin detaylı bilgiye “www.toki.gov.tr” ve “www.emlakyonetim.com.tr” internet sitelerinden, ayrıca 444 86 54 numaralı telefon üzerinden ulaşılabilir.

Editör: Resul Özdil