Kocaeli Kuzey Marmara Otoyolu'nda yaşanan olayda, tır şoförünü rehin alan şahıs, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile gerçekleştirdiği görüşme sonrasında teslim oldu.

SGK'dan Dolandırıcılık Uyarısı: “Çift Ödeme İadesi” Mesajlarına Dikkat! SGK'dan Dolandırıcılık Uyarısı: “Çift Ödeme İadesi” Mesajlarına Dikkat!

Kocaeli'nin Körfez ilçesi Kuzey Marmara Otoyolu İstanbul mevkiinde meydana gelen olayda, Fatih B. isimli şahıs, tırın içerisindeki sürücüyü rehin aldı. Polis ve jandarma, Körfez Sevindikli mevkiinde yolu keserek trafiği durdurdu.

Şüpheli, ikna çabalarına rağmen teslim olmayınca İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile telefonla görüşme sağlandı. Bakan Yerlikaya'nın girişimleri sonucunda şahıs, canlı yayında teslim olmaya karar verdi.

Canlı yayında Bakan Yerlikaya'dan sözler alan şüpheli, 2 yıldır kızıyla görüşemediğini ifade ederek, "Beni kızımla görüştürün" talebinde bulundu. Şüpheli önce rehineyi serbest bıraktı, ardından kendisi de araçtan çıktı.

Olayın sona ermesiyle birlikte ekipler, şüpheliyi etkisiz hale getirirken herhangi bir yaralanma ve can kaybının olmaması sevindirici bir gelişme olarak kayıtlara geçti.