Eğitim

TİKAV, Eğitimde Fırsat Eşitliği İçin İstanbul Maratonu’nda Koşacak

TİKAV, 46. İstanbul Maratonu’na “Eğitimde Eşitlik” mottosu ile katılarak, gençlerin kişisel ve akademik gelişimine katkı sağlayacak bağışlar topluyor.

Abone Ol

Türkiye İnsan Kaynakları Vakfı (TİKAV), bu yıl 46'ncısı düzenlenen İstanbul Maratonu’na “Eğitimde Eşitlik” mottosu ile katılıyor. Vakıf, maraton aracılığıyla elde edeceği bağışlarla, özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde eğitim alan gençlerin kişisel, kültürel ve akademik gelişimlerine katkı sağlamayı hedefliyor. TİKAV’ın 25 yıldır yürüttüğü Bireysel Gelişim Programı (BGP), bu bağışlar sayesinde daha fazla öğrenciye ulaşmayı amaçlıyor.

3 Kasım da yapılacak maraton kapsamında, gönüllüler “Adım Adım” platformu üzerinden bağış toplayarak TİKAV’ın "Eğitimde Eşitlik Projesi"ne destek verebiliyorlar. Gönüllü koşucular, gençlerin potansiyellerini gerçekleştirmelerine ve liderlik becerilerini geliştirmelerine katkı sağlamak amacıyla koşarken, maraton sonrasında da bağış kampanyası devam edecek. Bağış toplama süreci 21 Ekim - 18 Kasım tarihleri arasında sürecek.