İsrail'in Siber Saldırısı Sonrası Gündeme Gelen Pager Cihazları Nedir? İsrail'in Siber Saldırısı Sonrası Gündeme Gelen Pager Cihazları Nedir?

Taylor Swift, ABD Seçimlerinde Kamala Harris’i Destekleyeceğini Açıkladı

Dünyaca ünlü şarkıcı Taylor Swift, ABD başkanlık seçimlerinde Kamala Harris’e destek vereceğini duyurdu. Swift’in Instagram paylaşımı, sadece yarım saat içinde iki milyondan fazla beğeni aldı.

Swift’ten Destek Açıklaması

Salı gecesi ABD başkanlığı için Donald Trump ve Kamala Harris arasında gerçekleşen münazaranın ardından, Taylor Swift sosyal medya üzerinden Harris’e olan desteğini açıkladı. Swift, Instagram’da yaptığı paylaşımda, “Kamala Harris’in kararlı ve yetenekli bir lider olduğunu düşünüyorum. Kaos yerine sükunetle yönetirsek, ülkemiz daha fazlasını başarabilir” ifadelerini kullandı.

T A Y L O R

Taylor Swi̇ft Abd Seçi̇mi̇ Destek

Gençler Arasında Büyük İlgi

Swift’in destek açıklaması, gençler arasında büyük bir takipçi kitlesine sahip olması ve son turnesiyle büyük bir bilet satışına imza atması nedeniyle dikkat çekti. Swift, destek açıklamasını “Benjamin Button” isimli kedisiyle çekilmiş bir fotoğraf eşliğinde yaptı. Trump’ın kampanyasının yapay zeka ile üretilen ve Swift’i desteklediğini ima eden görsellere tepki göstermesi de gündemdeki yerini koruyor.

Trump Kampanyasından Tepki

Trump kampanyası sözcüsü Karoline Leavitt, Swift’in desteğini eleştirerek, “Bu, Demokrat Parti’nin zengin elitlerin partisi haline geldiğinin bir kanıtıdır” dedi. Swift, 2020 seçimlerinde de Joe Biden’ı desteklemişti ve Harris’in Pence karşısındaki münazarasında onu alkışlamıştı.

Kamala Harris’in kampanya yetkilisi, Swift’in desteğinin kampanya ile koordine edilmediğini belirtirken, Harris’in başkan yardımcısı adayı Tim Walz, Swift’in desteğini cesur bir hareket olarak değerlendirdi.

Kaynak: fotoğraf : sosyal medya