Olay, Tarsus ilçesi Yeni Mahalle 4004 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre Ç.G. (36), henüz bilinmeyen bir sebeple F.G. (25) ve yanında bulunan H.Ç.G. (43) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ç.G., yanındaki tabancayla F.G.'ye ateş etti. Aynı silahla H.Ç.G.'yi de yaralayan zanlı, daha sonra silahı kendine doğrultarak intihar etti.

Tarsus'ta Silahlı Saldırı Bir Kadın Öldü, Bir Kadın Yaralandı, Saldırgan İntihar Etti (2)Çevrede silah seslerini duyan vatandaşlar, durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine kısa sürede çok sayıda polis ve ambulans ekibi sevk edildi.

Narin Cinayeti: Sosyal Medya Paylaşımı Soruşturmayı Karmaşıklaştırdı Narin Cinayeti: Sosyal Medya Paylaşımı Soruşturmayı Karmaşıklaştırdı

Tarsus'ta Silahlı Saldırı Bir Kadın Öldü, Bir Kadın Yaralandı, Saldırgan İntihar Etti (1)Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı kontrollerde, Ç.G. ve F.G.'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralı olan H.Ç.G., Tarsus Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralı kadının durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Tarsus'ta Silahlı SaldırıOlayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Foto: AA