Bu destek, Talha'nın 9 yıldır sürdürdüğü radyo programının daha da güçlenmesine olanak tanırken, toplumsal farkındalığın artmasına da katkı sağlamayı amaçlıyor.

Talha'dan Teşekkür Ziyareti

Talha Tozluklu, Yediocak İnşaat ofisinde sponsor firmaların yetkilisi Mehmet Ali Şipal ile bir araya gelerek programı hakkında bilgi verdi. Talha, destekleri için teşekkürlerini iletti. Yediocak İnşaat ve Merlin Mobilya'nın sağladığı sponsorluğun, özel bireylerin azmi ve başarılarını destekleme amacı taşıdığını vurguladı.

Antalya'daki tarihi "Hıdırlık Kulesi Seyir Terası" projesinde sona yaklaşıldı Antalya'daki tarihi "Hıdırlık Kulesi Seyir Terası" projesinde sona yaklaşıldı

Talhashow3

Azim ve Başarı Örneği

Yediocak İnşaat adına açıklama yapan Mehmet Ali Şipal, Talha'nın yaşam mücadelesinin kendilerini derinden etkilediğini belirterek, “Facebook’taki görüntülü yayını dikkatimiz çekti. Talha’nın, hayatına sıkı sıkıya tutunarak böyle bir radyo programını başarıyla sürdürüyor olması bizi derinden etkiledi ve destek olmaya karar verdik. Bu programa destek olmak, özel bireylerin neler başarabileceğine dikkat çekmek açısından bizim için büyük bir mutluluk,” dedi.

Talha'nın Duyguları

Talha Tozluklu, "Talha Show" programının kendisi için hayata bağlanma kaynağı olduğunu ifade ederek, “Radyo programı hazırlamak benim için sadece bir uğraş değil, aynı zamanda hayata bağlanmamı sağlayan en anlamlı tutkum. Kendi müzik listemi oluşturuyorum, dinleyicilerden gelen istek parçaları ekliyorum ve yayınımı tamamen kendi başıma yürütüyorum. Haftada bir gün bile olsa yayın yaparken kendimi gerçekten çok mutlu hissediyorum,” diye konuştu. Dinleyicileriyle buluşmanın kendisine büyük mutluluk verdiğini belirtti.

Talhashow1Sponsorluk Desteği ile Daha Güçlü

Talha, Yediocak İnşaat ve Merlin Mobilya'nın sponsor olmalarının kendisini çok mutlu ettiğini belirterek, “Bu destek, daha fazla motive olmamı sağladı ve programıma olan bağlılığımı artırdı. Beni fark edip yanımda oldukları için her iki firmaya da çok teşekkür ederim,” dedi.

Radyo 80’in Zorlu Süreci

Radyo 80 Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Tozluklu ise, 6 Şubat 2023 depreminin Radyo 80’i de etkilediğini, stüdyonun bulunduğu binanın yıkıldığını hatırlatarak, “Depremden bu yana karasal yayınımız yok. İnternet ve sosyal medya üzerinden yayınlarımıza devam ediyoruz. Bu zor dönemde yanımızda olan Yediocak İnşaat ve Merlin Mobilya’ya teşekkür ediyoruz,” dedi.

Osmaniye’nin Fıstık Gibi Radyo’su

1996 yılında kurulan Radyo 80, “Fıstık Gibi Radyo” sloganıyla Osmaniye merkezde FM 94.8’den yayın yapıyor. Talha Tozluklu’nun programı, dinleyicilere umut ve motivasyon kaynağı olmayı sürdürüyor. Sponsorluk desteğiyle, Talha'nın azmi ve mücadelesi daha geniş kitlelere ulaşacak.

Editör: Resul Özdil