Cumhuriyet Halk Partisi Düziçi Belediye Başkan Adayı Süleyman Algan, Düziçi İnternet Gazetecileri Cemiyeti üyeleriyle düzenlenen kahvaltıda önemli açıklamalarda bulundu. Kahvaltıda seçim süreci ve sonrasına dair değerlendirmeler yapan Algan, dikkat çeken ifadeler kullandı.

Antalya’da boğulma tehlikesi geçiren kişi balıkçılar tarafından kurtarıldı Antalya’da boğulma tehlikesi geçiren kişi balıkçılar tarafından kurtarıldı

Başkan Süleyman Algan, "Düziçi Kaybetti Ama Ben Halkı Kazandım" diyerek seçim sonuçlarını değerlendirirken, dürüstlük ve şeffaflık vurgusu yaptı. Algan, "Yalan söyleseydim şimdi başkan bendim. Kimseye tek kuruş harcatmadım. Ortada havuzda para biriktirmedik. Kendi sermayemle seçime girdik. Kimseye iş sözü vermedik. Halkın parasını halka geri verecektik," şeklinde konuştu.

Algan, seçim sürecinde bazı oyların kaybolduğunu iddia ederek, "Seçim sırasında çeşitli usulsüzlükler olduğuna dair şüphelerimiz var. Sandık sonuçlarına itiraz ettik, ancak sonuçlar değişmedi. Özellikle bazı mahallelerde oyların sayımında sorunlar yaşandığını düşünüyoruz. Bu durum, demokratik sürecin şeffaflığına gölge düşürdü. Yine de, bu süreci geride bıraktık ve halkımızın iradesine saygı duyuyoruz," dedi. Ayrıca seçim kampanyasında karşılaştıkları zorlukları ve karşı tarafın yürüttüğü kampanyaların agresifliğini eleştirerek, "Adil olmayan koşullarda yarıştık, ama dürüstlüğümüzden ödün vermedik," ifadelerini kullandı.

Kahvaltıya, Zekice Gazetesi’nden Zeki Kurultak, Sabır Gazetesi’nden Ersin Şimşek, Düziçi Haber’den Ali Önal, Atabey TV’den Mehmet Atabey ve Son Dakika Düziçi’nden Adem Avan katıldı.

Editör: Enes şimşek