Seda Toğrul'un Kararı ve Açıklaması

İsrail'in Siber Saldırıları ve Cep Telefonu Güvenliği: Uzmanlardan Kritik Açıklamalar İsrail'in Siber Saldırıları ve Cep Telefonu Güvenliği: Uzmanlardan Kritik Açıklamalar

Seda Toğrul, Salim Güran'ın avukatı olarak dava sürecine son verdiğini bildirdi. Toğrul, açıklamasında, "Dosyada gelinen aşamada diğer sanık ve gizli tanık beyanları, Narin'in ölü olarak bulunması ve dosyaya dahil edilen adli tıp raporlarını göz önünde bulundurarak bir anne olarak savunmaya devam edemeyeceğimden müdafilik görevinden çekilmiş bulunmaktayım," ifadelerini kullandı.

Toğrul, Narin Güran'ın yaşadığı trajedinin derin hüznünü ve acısını bir anne olarak doğrudan hissettiğini belirtti. Gelecek süreçte dosyayı bir vatandaş olarak ve bir anne olarak yakından takip edeceğini vurguladı.

Son Dakika Narin Guran Cinayetinde Amca Salim Guranin Avukati Seda Togrul Cekildi Bir Anne Olarak Devam Edemem 17260001757425 1Olayın Ardından

Seda Toğrul'un görevden çekilmesi, davanın seyrini etkileyecek önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor. Bu değişiklik, cinayet soruşturması ve yargılama süreci üzerinde nasıl bir etki yapacağı ise merak konusu. Sosyal medyada geniş yankı uyandıran bu karar, cinayet davasına dair gelişmeleri yakından takip edenler için önemli bir dönüm noktası.

Editör: Resul Özdil