Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu Mohamed Hassan Shekh Mohamud'un karıştığı trafik kazasında motosikletli kurye Yunus Emre Göçer hayatını kaybetti. Olay, Avrasya Tünel çıkışı Kennedy Caddesi Zeytinburnu istikametinde 30 Kasım Perşembe günü öğlen saatlerinde meydana geldi.

KORE GAZİLERİ YAŞADIKLARINI ANLATIYOR - Savaştığı topraklara 72 yıl sonra giden Burdurlu gazi, kendisini memleketinde gibi hissetmiş KORE GAZİLERİ YAŞADIKLARINI ANLATIYOR - Savaştığı topraklara 72 yıl sonra giden Burdurlu gazi, kendisini memleketinde gibi hissetmiş

Göçer'in motosikletiyle seyir halindeyken yol kenarında duraklamak istediği sırada, Somali Cumhurbaşkanının oğlu arkadan çarptı. Yaşanan kaza sonucunda Yunus Emre Göçer, hastanedeki yaşam mücadelesini 6 gün sonra kaybetti.

Olayın ardından Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu Mohamed Hassan Shekh Mohamud hakkında yurt dışına çıkış yasağı getirildi. Kazada hayatını kaybeden kuryenin eşi Öznur Göçer, yaşadıklarıyla ilgili şu açıklamada bulundu: "Ölen eşimin arkasında iki çocuğu ve ben varım, onların geleceği açısından yalnız bırakılmamak istiyorum. Bir çocuğum zaten engelli. Oradaki polislerden de şikayetçiyim. Adamın tutuklanmasını istiyoruz."

Göçer, olayın basına yansımasının ardından kamera kayıtlarının kendilerine ulaştığını belirterek, destek çağrısında bulundu.