Yapımını Tims&B Productions'ın üstlendiği, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yaptığı dizi, intikam, aşk ve entrikayı bir araya getirerek heyecan dolu bir hikaye sunacak.

Dizinin Konusu ve Kadrosu

"Siyah Kalp", Kapadokya'nın en güçlü ailelerinden biri olan Şansalanların sırlarla dolu hikayesini konu alıyor. Yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın, senaryosunu ise Yıldız Tunç’un üstlendiği dizi, geçmiş hesaplaşmaları ve entrika planlarını izleyiciye sunacak. Ayrıca, dizide duygu dolu aşk sahneleri de büyük bir etki yaratacak.

Sumru (Ece Uslu), yıllar önce terk ettiği ikizleriyle yüzleşmek zorunda kalacak. Kapadokya'ya gelen ikizler, anneleri olduğunu öğrendikten sonra Sumru'yu geçmişiyle yüzleştirirken, hem duygusal hem de gerilim dolu anlar yaşanacak.

Yıldızlarla Dolu Kadro

"Siyah Kalp" dizisinin kadrosunda Türkiye’nin ünlü oyuncuları yer alıyor. Ece Uslu, Aras Aydın, Leyla Tanlar, Hafsanur Sancaktutan, Burak Tozkoparan, Esra Dermancıoğlu, Burak Sergen, Genco Özak, İlker Aksum, Bülent Polat, Ayşe Tunaboylu, Gözde Çığacı, Derin İnce, Deniz Karabaş, Ferda Işıl ve Işıl Yücesoy gibi isimler dizide rol alacak.

Yayın Tarihi ve Saati

Gastronomi Festivali’nde Oğuzhan Koç rüzgarı Gastronomi Festivali’nde Oğuzhan Koç rüzgarı

"Siyah Kalp" dizisi, büyük bir heyecanla beklenen ilk bölümüyle 12 Eylül Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de yayınlanacak. Dizi, yayınlanan tanıtımı ve dev kadrosuyla şimdiden büyük bir merak uyandırmış durumda.

Bu sürükleyici ve entrika dolu hikaye, izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak. Kaçırmayın!

Editör: Resul Özdil