Osmaniye AK Parti Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Seydi Gülsoy, Düziçi İlçe Başkanı Mehmet Çillem, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanı Mustafa İba, ilçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri ve diğer teşkilat mensupları ile birlikte Düziçi Belediyesi tarafından açılan Sokak Hayvanları Bakım Merkezini ziyaret etti.

Seydi Gülsoy Ve Ak Parti Teşkilatından Düziçi Belediyesinin Sokak Hayvanları Bakım Merkezine Ziyaret (6)Ziyaret sırasında, Düziçi Belediyesinin hayata geçirdiği Sokak Hayvanları Bakım Merkezi hakkında bilgi verildi. Gülsoy, merkezdeki çalışmaları ve sokak hayvanlarının korunmasına yönelik yapılan hizmetleri yakından inceledi.

Bakan Göktaş, AK Parti Mersin İl Başkanlığı ziyaretinde konuştu: Bakan Göktaş, AK Parti Mersin İl Başkanlığı ziyaretinde konuştu:

Seydi Gülsoy Ve Ak Parti Teşkilatından Düziçi Belediyesinin Sokak Hayvanları Bakım Merkezine Ziyaret (5)Merkezde, sokak hayvanlarının sağlık ve bakım ihtiyaçlarının karşılanması, beslenme düzenlerinin sağlanması gibi konular üzerine yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı.

Seydi Gülsoy Ve Ak Parti Teşkilatından Düziçi Belediyesinin Sokak Hayvanları Bakım Merkezine Ziyaret (2)Gülsoy, ziyaretiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Düziçi İlçe Başkanımız Sn. Mehmet Çillem, İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Belediye Başkanımız Sn. Mustafa İba, ilçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımız, İl Genel Meclis Üyelerimiz ve teşkilatımız ile birlikte Düziçi Belediyemizin açmış olduğu Sokak Hayvanları Bakım Merkezini ziyaret ettik. Merkezde yürütülen çalışmaları yerinde görmek ve bu önemli hizmete destek olmak için bir araya geldik," ifadelerini kullandı.

Seydi Gülsoy Ve Ak Parti Teşkilatından Düziçi Belediyesinin Sokak Hayvanları Bakım Merkezine Ziyaret (1)Ziyaret, hayvan refahı konusundaki duyarlılığı ve yerel yönetimlerin sosyal projeler üzerindeki katkısını vurguladı. Ayrıca, sokak hayvanlarının korunması için yapılan bu tür projelerin teşvik edilmesi ve desteklenmesi gerektiğine dikkat çekildi.

Editör: Resul Özdil